Munkával kapcsolatban volt egy ügy ami miatt írtam neki párszor semmi több nem volt,volt h ő írt. Nem értem hogy ezt hogy gondolja,meg miért. Arra gondoltam hogy a párja miatt van ez de nem tudom.
Hogy válaszolna már, ha nem érti miről hadoválsz? 😂
2024. febr. 1. 13:20
12/25 anonim válasza:
Te olyankor írsz neki, amikor otthon van? Vagy, hogy jön ide a párja?
2024. febr. 1. 13:21
13/25 anonim válasza:
Zavar, hogy párja van? Enyje kérdező, ne hajts rá a főnöködre.
2024. febr. 1. 14:02
14/25 anonim válasza:
Ha jól sejtem, az a baj , hogy messengeren nem írkàl neked. Ha ez van, akkor veled van a baj, tartsd meg a messengert a haveroknak , csalàdnak. A főnököd tiszteld meg annyival , hogy munkaidőn belül kèrdezel, cèges emailen, vagy telefonon, szemèlyesen. Ismerek olyat aki orvosnak írkàl messengeren ès nèz mint a szamàr, hogy nem vàlaszol
2024. febr. 1. 14:25
15/25 A kérdező kommentje:
Nem azzal van bajom hogy nem írkál messengeren. Hanem az hogy mással üzen ahelyett hogy írna vagy hívna tökmindegy hogy milyen formában és hogy hol 3 éve ismerjük egymást,baráti sőt bizalmi a kapcsolatunk.
2024. febr. 1. 14:33
16/25 anonim válasza:
Értem, akkor - mivel "baráti sőt bizalmi a kapcsolatotok" simán elmondhatod neki személyesen, hogy ne mással üzengessen, mert zavar.
Itt hiába írod ki, feltételezéseket kreálva, hogy "biztos a párja miatt van", itt ezt senki se érti (én sem), a főnökhöz meg nem jut el a probléma, így csak szimpla panaszkodás és nem fog megoldódni.
2024. febr. 1. 14:36
17/25 anonim válasza:
#15 aha, biztos baráti a viszony, azért üzenget mással. Max te gondolod ilyennek a kapcsolatotokat, ő tuti nem xD
2024. febr. 1. 14:41
18/25 anonim válasza:
Tessék...?
2024. febr. 1. 14:44
19/25 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ezt most miért nekünk írogatod, és miért nem neki, így az életbe nem fogsz dűlőre jutni. ¯\_(ツ)_/¯
2024. febr. 1. 15:56
20/25 anonim válasza:
Újabb "munkaügyes, főnökszidó hergelősdi" ahol "nekünk kéne kitalálni, hogy a főnök - akivel mellesleg állítólag baráti, bizalmi viszonyban van - hogy gondolja"...
Az ilyen kérdések szép csendesen valahogy mindig "magukra hagyódnak" kérdés kiírója által...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!