Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen emberek dolgozhatnak a...

Milyen emberek dolgozhatnak a Hungaropharmánál?

Figyelt kérdés

Milyen emberek dolgozhatnak a Hungaropharmánál raktári munkatárs pozícióban?

Felvettek a pozícióra, és érdekelne, hogy milyen a csapat ott, vagy hasonló helyeken.

Ide linkelem az oldalt, ott meg tudjátok nézni a karrierfülnél a szóban lévő pozíciót. (Raktári munkatárs néven fut az állás)

[link]

Válaszokat előre is köszönöm!

jan. 31. 16:08
1 2
 11/16 Senior Séf ***** válasza:
Alacsonyak és kövérek.
febr. 1. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Kb. egy évet dolgoztam a raktárukban úgy 10 évvel ezelőtt, úgyhogy nem releváns igazán a tapasztalatom már. Sok fiatal volt ott, akik csak max. pár évre terveztek (meg elég monoton meló egy idő után amúgy is), úgyhogy valószínűleg már senki nincs ott az ismerősök közül. Jó volt a hangulat, kedveltem a legtöbb munkatársamat, nem emlékszem, hogy lett volna problémás ember. Azóta persze már rengeteget változott a cég, és ahogy látom, a vezetőség is lecserélődött. Milyen volt az első nap? (Ha már megvolt a kezdés)
febr. 5. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem hallottad még?Minden raktárban az újakat megölik.

Emiatt van sokszor felvétel.

Én is nehezen éltem túl az első évet.

febr. 5. 20:33
 14/16 anonim válasza:
Melyik város? :)
okt. 22. 10:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Mennyi a fizetés végül is? Az elérhető legmagasabb?
okt. 22. 12:47
 16/16 anonim válasza:
Ha te vagy a főni biztos nem 3-400 a max :D
okt. 22. 13:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!