Ha valaki túl toleráns és jószívű, képtelen "kemény" lenni az emberekkel,az nem jó postásnak?
Figyelt kérdés
Pl könnyebb áldozat a rablóknak,nem tisztelik esetleg az ügyfelei,megerőszakolhatják házaknál,lakáson.Tökmindegy elég ha lefogják és bevonszolják.Mai világban bármi megtörténhet.Ezért ne nézzetek le amit írtam,mert nem viccnek szántam a mondataim.Nem mondom,hogy mindenhol lehet ilyen,de ez a mai világ.2024. jan. 31. 08:55
1/10 A kérdező kommentje:
A nem tisztelik alatt azt értem durván,lekezelően beszélnek vele.
2024. jan. 31. 08:56
2/10 anonim válasza:
Miért pont postásnak? Szerintem nem számít ez egy postás esetében. Beszélni se kell senkivel, csak bedobálni a leveleket. Vagy milyen környékről van szó?
3/10 A kérdező kommentje:
Van olyan levél amit kézbe kell adniuk,úgyhogy rosszul tudod.Azért mert ez a munkakör érdekel.
2024. jan. 31. 09:11
4/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el,hogy a személyidet tőled még sosem kérték el.
2024. jan. 31. 09:11
5/10 anonim válasza:
Vannak olyan környékek ahova a taxisok se járnak ki.
6/10 anonim válasza:
Nálunk, ahova nem jár ki a postás, ott a tesók kártyára kapják a pénzt, a levelet meg alapból a családsegítőbe viszik nekik. Mosni meg fürdeni úgyis odajárnak. Ha meg mennek az atm-hez, akkor viszik az általános iskolás gyereket, mert az tud olvasni.
7/10 A kérdező kommentje:
6/6 Mi van???Vannak még akik nem tudnak mai napig olvasni és felnőttek?
2024. jan. 31. 09:35
8/10 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk ezt térjünk vissza a témához.
2024. jan. 31. 09:35
10/10 anonim válasza:
Nálunk jószivűek a postasok. De felőlem akár köcsög is lehetne, nem sokat beszélünk. Inkább az a kérdés legyél-e postás nagyon rossz környéken?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!