Mikor tudtátok, hogy mivel szeretnétek foglalkozni?
18 évesen, végzős évben decemberben jöttem rá mit akarok tanulni (milyen szakra szeretnék járni), addig fogalmam sem volt. Aztán egy pillanat alatt vált egyértelművé. Majd egyetem első éve után elkezdtem gyakornokoskodni és megtetszett. Tehát kb 20 voltam, mikor a konkrét munkakört kiválasztottam.
22 évesen lett először ilyen munkám, ami nem gyakornokság volt. Mellette ugyanekkor kezdtem levelezőn erre specializálódni.
Még mindig 22 vagyok, szóval olyan sok idő nem telt el, de úgy érzem megtaláltam amit akartam.
Kb 12évesen.
Akkor nem hitték el.
Még nem töltöttem be teljesen a 17-et, amikor diákmunka alatt kialakult bennem, hogy az a vonal az, amit csinálni szeretnék. Egyetemen is ahhoz kapcsolódó szakot végzek, pár hét, és az utolsó félévem kezdem, és a gyakorlat is csak megerősített abban, hogy jó választás volt.
Viszont, meg tudlak érteni, Kérdező. Sulikból kilépve, pláne egyetemről, hirtelen ott a nagyvilág, és könnyű elveszettnek érezni magunkat.
A pánik, hogy el tudok-e helyezkedni, bennem is megvan.
Miért gondolod, hogy nem lennél jó? Esetleg van valamilyen másik szak, ami érdekel, felkeltette az érdeklődésed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!