Mit lehet kezdeni a munka miatti gyomorideggel, feszültséggel?
Egyre rosszabbul viselem a munkámat, sok tényező miatt. Most már olyan gyomoridegem van, hogy nem bírok enni, állandóan fáj a hasam és nem is kívánom az ételt. Ha próbálom teljesen kikapcsolni itthon az agyam és nem gondolni rá, akkor is fáj ugyanúgy, rossz kedvem van és be vagyok feszülve. Rosszul alszom, sokszor nem bírok elaludni, illetve felkelni is nagyon nehezen. Kezdek már nem csak mentálisan hanem fizikálisan is rosszul lenni, egyre feszültebb vagyok, amit már mindenki észrevett rajtam.
Mit lehet ez ellen tenni? Sajnos munkahelyváltásra nincs lehetőségem, folyamatosan próbálkozom, egyelőre sikertelenül és nem is valószínű, hogy a közeljövőben tudok váltani. Szóval ezt a helyzetet kellene kezelni valahogy, még ha tudom, hogy a legjobb opció egy másik munkahely lenne, amit szívesebben csinálok, de amíg nincs erre lehetőség, marad ez.
Én felmondtam. Kb 1,5 évig a megtakarításokból éltem. Mellette tanultam tovább. Ahogy elfogyott a pénzem, muszáj volt "alacsonyabb szintű" munkát elvállalni. De azt is pozitívan fogtam fel, mert tudtam, hogy ez csak egy állomás és az egészségem fontosabb, mint egy nívós munka. Azóta sikerült visszakerülni a szintemre és top munká(i)m van(nak).
Az egészséged fontosabb, menekülj el onnan.
MagneB6-ot szedjél, az jót tesz ilyenkor, ha az ember feszült, stresszes.
Én elkezdeném megtervezni, azt, hogy másik munkahelyre megyek, nézd a hirdetéseket, érdeklődj ismerősöktől, járj nyitott szemmel, és ha adódik egy jobb lehetőség, mondj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!