Szóljak a főnökömnek, hogy véletlenül több pénzt adott?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben meghalt anyukám, és a főnök felajánlotta, hogy ha szeretném akkor ad még egy hét fizetetlen szabit. Örültem neki, elfogadtam. Aztán most januárban kaptuk a decemberi fizut, és ugyanannyit kaptam, mintha végigdolgoztam volna a hónapot.jan. 27. 16:41
31/35 anonim válasza:
A minimálbér emelkedett. Januárban már emelt bért kellett kapnod. Nem amiatt magasabb?
32/35 A kérdező kommentje:
31 ez nagyon jó kérdés! Meg is kérdezem most egy munkatársam, hőgy ő nem kapott-e többet, még mielőtt holnap hülyét csinálnék magamból a főnök előtt.
jan. 28. 17:01
33/35 anonim válasza:
NE a munkatársat kérezd meg, hanem a bérszámfejtöket!
34/35 anonim válasza:
Tesztelhet is, - mindenféleképpen jelezd, hogy mi a helyzet, legfeljebb azt mondja, hogy tud erről és tartsd meg a különbözetet! Ha lehet, ne költs addig a többletből, amíg nem tisztáztátok a sorsát, - abból egyikőtök sem jöhet ki rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!