Szóljak a főnökömnek, hogy véletlenül több pénzt adott?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben meghalt anyukám, és a főnök felajánlotta, hogy ha szeretném akkor ad még egy hét fizetetlen szabit. Örültem neki, elfogadtam. Aztán most januárban kaptuk a decemberi fizut, és ugyanannyit kaptam, mintha végigdolgoztam volna a hónapot.jan. 27. 16:41
11/35 anonim válasza:
7-es: Ha pár nap múlva észreveszi a tanár, akkor még nagyobb a gáz! Ha meg becsületesen szól, akkor a legtöbb tanár a értékeli azt, hogy nem akar csalni.
12/35 anonim válasza:
#10 azért lepett meg, mert ez nem a való élet, interneten mindenki kétszínű, és a hamis oldalát mutatja, a valóságban senki se szól érte.
13/35 anonim válasza:
A tanáros példa azért sántít, mert ott nincs vesztenivalód. Ha megnuknál, de van olyan mázlid, hogy véletlen több pontot kapsz és nem buksz meg, azzal senkit nem károsítasz meg, de ha mégis kiderül, akkor marad az eredeti felállás: megbuksz.
De ha elsikkasztod a véletlenül kifizetett többletpénzt, az valahol hiányozni fog, meglopod vele a főnöködet és van vesztenivalód: az állásod, de a becsületed mindenképpen.
14/35 anonim válasza:
Milyen elsikkasztás? Nem ő lopta el, hanem ennyit utaltak neki.
És honnan derulne ki?
15/35 anonim válasza:
A másik hogy arról nem tehet hogy meghalt az anyukája, nemhogy még buntessek is miatta
16/35 anonim válasza:
#14:
Hagyjuk, nem ismered a becsület fogalmát, de ez már legyen a te szellemi szegénységed.
17/35 anonim válasza:
És ez nem valami mese, ahol "ertekelve van a becsuletesseg" ez szintén csak a való elet ahol a pénz az Úr. Nehezen tudnám elkepzelni hogy csak mert szól, azért megtarthatna annyi pénzt.
18/35 anonim válasza:
#16 te sem ismered, itt csak kepmutatoskodsz, mert mindenki azt teszi, senki sem ilyen
19/35 anonim válasza:
De legalább én vállalom hogy milyen vagyok tényleg!
20/35 anonim válasza:
Az őszinteség inkább az, amit nem ismernek az emberek, és a rossz oldal eltusolasa az amit inkabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!