Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szóljak a főnökömnek, hogy...

Szóljak a főnökömnek, hogy véletlenül több pénzt adott?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben meghalt anyukám, és a főnök felajánlotta, hogy ha szeretném akkor ad még egy hét fizetetlen szabit. Örültem neki, elfogadtam. Aztán most januárban kaptuk a decemberi fizut, és ugyanannyit kaptam, mintha végigdolgoztam volna a hónapot.

jan. 27. 16:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
72%
7-es: Ha pár nap múlva észreveszi a tanár, akkor még nagyobb a gáz! Ha meg becsületesen szól, akkor a legtöbb tanár a értékeli azt, hogy nem akar csalni.
jan. 27. 17:22
 12/35 anonim ***** válasza:
7%
#10 azért lepett meg, mert ez nem a való élet, interneten mindenki kétszínű, és a hamis oldalát mutatja, a valóságban senki se szól érte.
jan. 27. 17:25
 13/35 anonim ***** válasza:
69%

A tanáros példa azért sántít, mert ott nincs vesztenivalód. Ha megnuknál, de van olyan mázlid, hogy véletlen több pontot kapsz és nem buksz meg, azzal senkit nem károsítasz meg, de ha mégis kiderül, akkor marad az eredeti felállás: megbuksz.

De ha elsikkasztod a véletlenül kifizetett többletpénzt, az valahol hiányozni fog, meglopod vele a főnöködet és van vesztenivalód: az állásod, de a becsületed mindenképpen.

jan. 27. 17:26
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

Milyen elsikkasztás? Nem ő lopta el, hanem ennyit utaltak neki.

És honnan derulne ki?

jan. 27. 17:28
 15/35 anonim ***** válasza:
13%
A másik hogy arról nem tehet hogy meghalt az anyukája, nemhogy még buntessek is miatta
jan. 27. 17:30
 16/35 anonim ***** válasza:
89%

#14:

Hagyjuk, nem ismered a becsület fogalmát, de ez már legyen a te szellemi szegénységed.

jan. 27. 17:32
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
És ez nem valami mese, ahol "ertekelve van a becsuletesseg" ez szintén csak a való elet ahol a pénz az Úr. Nehezen tudnám elkepzelni hogy csak mert szól, azért megtarthatna annyi pénzt.
jan. 27. 17:32
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
#16 te sem ismered, itt csak kepmutatoskodsz, mert mindenki azt teszi, senki sem ilyen
jan. 27. 17:33
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
De legalább én vállalom hogy milyen vagyok tényleg!
jan. 27. 17:35
 20/35 anonim ***** válasza:
17%
Az őszinteség inkább az, amit nem ismernek az emberek, és a rossz oldal eltusolasa az amit inkabb
jan. 27. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!