Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szóljak a főnökömnek, hogy...

Szóljak a főnökömnek, hogy véletlenül több pénzt adott?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben meghalt anyukám, és a főnök felajánlotta, hogy ha szeretném akkor ad még egy hét fizetetlen szabit. Örültem neki, elfogadtam. Aztán most januárban kaptuk a decemberi fizut, és ugyanannyit kaptam, mintha végigdolgoztam volna a hónapot.

jan. 27. 16:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem szólj neki.
jan. 27. 17:40
 22/35 anonim ***** válasza:
82%

#4 mondjuk nálam ez a teszt ott bukna meg hogy nem számolgatom az összeget ami a számlámra érkezik, kb rendben van és ennyi. Szval 12 ezer elég potenciálisan bent lenne a "kb rendben tűnik" ben.

Nálam ugye be kell adnom a hazautazás költségét és 1-2 visszatérítést is lehet kérni szval hónapok között szokott mozogni az összeg amit konkrétan kapok.

jan. 27. 17:41
 23/35 anonim ***** válasza:
40%
Honnan tudod hogy véletlenül?
jan. 27. 17:41
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

A főnökök közül vajon hány becsületes?

Szerintem itt esetleg az történhetett, hogy mégsem fizetetlen volt a szabid.

Ha meg ezzel tesztelik a dolgozót, akkor elég hülyék. Én nem szólnék, bízom benne, hogy tudják, mit hogy számolnak ki. Csak kevesebbet ne kapjak, addig nincsen baj. Ha el van számolva, majd szól az illetékes, aki elszámolta.

jan. 27. 18:02
 25/35 anonim ***** válasza:
60%

"Milyen elsikkasztás? Nem ő lopta el, hanem ennyit utaltak neki.

És honnan derulne ki?"

Az is SIKKASZTÁS/LOPÁS, ha jogtalanul megtartja a pénzt.

A kiutalás valószínüleg tévedés, ami legkésöbb egy ellenörzésnél kiderül.

Ebben az esetben a kérdezönek vissza kell adnia a pénzt, plusz büntetést is fizethet, illetve elkönyvelik, hogy csaló.

jan. 27. 18:23
 26/35 A kérdező kommentje:
Van még egy kis gond a történettel. A fizut még 10-edikén kaptuk, szóval már több mint két hete. Nem lenne gáz, hogy miért csak most szólok?
jan. 27. 18:27
 27/35 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlen, most nézted meg alaposan, mennyit kaptál. (meg jobb késön, mint soha!)
jan. 27. 18:32
 28/35 anonim ***** válasza:
77%
Ha rendes bejelentéssel foglalkoztat, akkor szólj, ki fog derülni. Kellemetlenebb lesz, ha ő kéri vissza
jan. 27. 21:49
 29/35 anonim ***** válasza:
62%
Bérpapíron mi van?
jan. 28. 03:46
 30/35 anonim ***** válasza:
83%
29-es: ha van bérpapír, akkor a tévedés is rajta van, a gond az, hogy ez nem járt volna a kérdezönek, csak valaki tévedett.
jan. 28. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!