Furcsán viselkednek mert ki vagyok tetoválva ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
Ez életem első munka helye és tele vagyok tetoválva és azt veszem észre hogy nagyon furán néznek rám a kollégák. A nyakam mindkét karom kézfejem és egy téli hatás tetoválásom is van de azt a póló takarja. Olyan kérdéseket tesznek fel hogy mi lessz így ha öreg leszek hogy fogok kinézni? Voltam e börtönbe? Még hogy ez nem nőies, van e olyan férfi aki rám néz? Eleinte nem érdekelt de mostmár egyre feszültebb vagyok és a munkámra se tudok koncentrálni rendesen. (Cukrász vagyok)
A bátyám tetováló és gyönyörű tetoválásokat csinált nekem. Én imádom.
jan. 27. 14:14
11/12 anonim válasza:
#10: az, hogy megkérdezed, hogy miért csináltattál piercinget/tetoválást az nem parasztság, hópihe. Ne projektálj, engem nem hat meg a piercing, sose kérdezgettem erről senkit, de nem ítélem el, azt, aki megteszi.
12/12 anonim válasza:
#11 Én nem a megkérdezésről beszéltem, hanem a kéretlen beszólogatásról, ami igen is parasztság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!