Hogy viselkednétek vele?
Ha egy férfi munkatársatok nagyon csúnyán megbántott és bunkó volt veletek, a továbbiakban hogy viszonyulnátok hozzá? Levegőnek néznétek, vagy úgy tennétek, mintha semmi nem történt volna?
Nő vagyok.
En ezt gyakorlom. Közszférában vagyok értelmisegiek közt de neha bejàrnak sofőrök vagy karbantartok es kezdik az alpári 2értelmű vicveiket amiket ezek a 40 es kollegák le is tudnak viccesen reagálni, én nem.
Ezért eleinte elkezdett gúnyolni is engem meg le akart jaratni.
Hát én már ott tartok hogy visszaszólok neki, szivom a vérét.
Legutobb pl céges kulturált sütipartis rendezvényen(mint vmi gyerekzsúron)odaszoltam nekinagy hangosan jé remeg a kezed?!(mintha vmi alkoholista tróger lenne)es röhögtem. Ő meg csendben szegyellte magát!!:D vissza se szólt:D
Valojában kiképzésben vagyok trogerek ellen.
A portást is le kell majd oltani.
Én 2* voltam 1-1 munkatársnőmmel bunkó: az elsővel utána csak köszöntünk egymásnak, nem beszéltünk, viszont egy idő után csak ketten mégis tudtunk egymással beszélni, amire a másik fél is vevő volt. Amolyan állóháborúban éltünk 1 év 8 hónapig.
A másik személyt, amikor megsértettem, majdnem elsírta magát. Pár nap múlva megbeszéltük a témát: bocsánatot kértem, amit elfogadott, és tudunk egymással azóta is kommunikálni. Ez utóbbi számomra maradandó emlék maradt, mert jelezte a szituáció, hogy nem szabad nyersnek lennem.
Kérdező: az, hogy begubózol, nem megoldás, mert egymás közelében dolgoztok továbbra is. Mondd ki feléje, hogy beszélni szeretnél vele: mondd el az érzésedet, hogy akkor, abban a helyzetben ő megsértett, ami nem esett neked jól, és a jövőben kéred, hogy mellőzze ezt a hozzáállását. Határozottan kell ezt közölni feléje.
Én ezt tudom mondani, de a döntés a tiéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!