Mire vélnétek ha valaki így viselkedne?
Jött hozzánk az irodába egy új kolléganő, finoman szólva is szuper dögös, de ennyi, azonkívül hogy ez a tény megállapítást nyert nem foglalkoztam vele különösebben, mert 1, házas vagyok és 2, magamat egy képzeletbeli skálán jóindulattal 10/6 - ra becsülném, az újonnan érkező lányt pedig magabiztos 9-re. Más liga.
Történet a következő: többször feltűnt, hogy néz engem. Nem bámul, hanem félreérthetően tovább tartja a szemkontaktust. Én nem keresem az ő tekintetét, tehát ne értsétek félre, nem mustrálom őt habzó szájjal, de amikor épp felkapom a fejem a monitor mögül akkor ő is és.. néz. Amikor kimegy az irodából, visszanéz, amikor bejön szintén a tekintetemet keresi.
Nem sok kapcsolatom volt és már egy ideje házas vagyok, én ezeket nem igazán tudom értelmezni. Belelátom csak a dolgokat? Esetleg kezdeményezést vár tőlem?
Bocsi a hülye kérdésért. 😅
Lehet csak szimpatikus vagy neki. Emlékezteted valakire avagy egyszerűen barátkozna.
Viszont igen, benne van a pakliban, hogy mást is akarhat. Ám, amíg nem kezdeményez, nem hiszem, hogy kellene vele foglalkozni. Ha mégis megteszi, egyszerűen visszautasítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!