Hogyan kellene helyesen viselkednem?
Nem kell megjátszani magad, azt add ami vagy. Elképzelhető hogy később problémád lesz belőle, akár egyesek elkezdenek kiutálni érte, de majd akkor maximum váltasz. Nem szabad engedni hogy betörjenek. Ha gondod adódik belőle, akkor próbálj meg eggyel feljebb jelentést tenni.
Nekem is volt ilyen helyem pár éve, nálam legalábbis így történt. Egyre jobban belém álltak és próbáltak alázni, miközben ők a földön fetrengve, csapkodva, levegőben "bszva" egymást, stb. szórakoztatták magukat. Volt olyan hogy kajával dobálták egymást, vagy alsógatyában futkároztak. Hiába szóltam a vezetőségnek, haveri alapon voltak elosztva a pozíciók, így nem tettek semmit. Leléptem aztán, de van amikor nincs arra lehetőség, hogy azonnal menjen az ember (én sem tudtam).
"Érzékelem, hogy ezt viccnek szántad, de 10-es skálán nálam megütötte a kettest."
Egy idő után már csak a számot kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!