Furcsán viselkednek mert ki vagyok tetoválva ilyen
fiatalon?
Figyelt kérdés
Ez életem első munka helye és tele vagyok tetoválva és azt veszem észre hogy nagyon furán néznek rám a kollégák. A nyakam mindkét karom kézfejem és egy téli hatás tetoválásom is van de azt a póló takarja. Olyan kérdéseket tesznek fel hogy mi lessz így ha öreg leszek hogy fogok kinézni? Voltam e börtönbe? Még hogy ez nem nőies, van e olyan férfi aki rám néz? Eleinte nem érdekelt de mostmár egyre feszültebb vagyok és a munkámra se tudok koncentrálni rendesen. (Cukrász vagyok)
A bátyám tetováló és gyönyörű tetoválásokat csinált nekem. Én imádom.
Te hány teletetovált emberrel találkozol a mindennapjaid során? Na ugye. 🙄 Nem mindennapi látvány, ezért bámulnak.
jan. 27. 18:00
3/12 anonim válasza:
#2 Szerintem a kérdezőt nem a megbámulás, hanem a hülye kérdések zavarják.
jan. 27. 21:12
4/12 anonim válasza:
Nem értem, pontosan tudtad, hogy ez lesz, ha szétvarratod magad. Minek csináltatod, ha nem bírod a feltűnést?
jan. 27. 21:51
5/12 A kérdező kommentje:
A feltűnésel nincs bajom, de azzal hogy folyamatosan bombáznak hülye kérdésekkel azzal már igen.
jan. 27. 21:56
6/12 anonim válasza:
#5 Nincs tetkóm,de én nem bámulnálak meg idegesítenélek. Amúgy én is szeretnék hamarosan, bejön a tetoválás
jan. 27. 22:28
7/12 anonim válasza:
Erre számítanod kellett volna, kérdező. Az ember kíváncsi, persze, hogy rákérdeznek. De te is csak a jót akarod, a figyelmet, a csodálatot, ha már kommunikálni kell, erőt fektetni valamibe, az már bűzlik. Az összes szénné tetovált feltűnési viszketekségben szenved.
jan. 27. 23:25
8/12 anonim válasza:
#7 Csakhogy ennek nem kéne "perszé"-nek lenni. Nekem piercingem volt és valamiért mindenki feljogosítva érezte magát arra, hogy a pofámba vágja, hogy neki nem tetszik. Kit érdekel? Kérdezte valaki? Én se megyek oda senkihez azzal, hogy de ronda a feje vagy hogy hánynom kell, ha ránézek. Mert ez bunkóság.
jan. 28. 08:39
9/12 anonim válasza:
A ronda fejről senki sem tehet 8-as, az ocsmány piercing a te döntésed volt. Óriási különbség.
jan. 28. 12:21
10/12 anonim válasza:
#9 Nem érted a lényeget. Nem köpöd kéretlenül az ember pofájába a nem tetszésedet, ha csak nem vagy bunkó paraszt. Ezek szerint te az vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!