Igaz, hogy a vendséglátásban pl mindenki dolgozik full betegen?
Dolgoztam egy belvárosi étteremben (nem sokáig)
Pultos + 3 pincér, így lett volna az alaphelyzet.
Na most mi pultos nélkül dolgoztunk ketten egy nap, nyitástól-zárásig,túlóra minden nap.(3-4 napokat)
A gyökér főnököm ha beállt a mondjuk vacsi időben 2órát a pultba, akkor az aznapi jártunk felét zsebre is rakta, mert szerinte ő vitte a munka oroszlán részét.
Ilyen helyen csak akkor mész betegállományba ha leesett a fél karod, vagy nyílt törésed van.
Egy főnököm volt, akit kedveltem. Beteg vagyok, kész, pont. Sosem csinált ebből gondot.
Volt egy meeting, mondta, hogy ha elegünk van, megérti, de ne reggelre betegedjünk meg, mert sz@r a logisztika ilyenkor.
Előtte pár nappal ha szólunk, átír pihenőnapokra, aztán 3-4 nap múlva megújult erővel vissza dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!