Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kezdő felszolgálóknál gáz ha...

Kezdő felszolgálóknál gáz ha pár alkalommal hibázik és elejt valamit meg leönt pl egy vendéget?

Figyelt kérdés

2024. jan. 20. 17:48
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

#36os most nem azért de az írásaidból elég nagy túlzás jön le. Gondolom ha hazafele meghúztátok volna a lambot vagy a ferrarit saját hibából az is annak lett volna betudható hogy a pincér lelöttyintett 30 perce....

Az égési sérülést is úgy írod le mintha minimum mentőt kellett volna híni hozzád és bőrátültetésen estél volna át. Azért annyira nem forróak.

2024. jan. 21. 13:54
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
41: Szerintem is kicsit túloz, de a lényeg átjön, rohadt kellemetlen a vendégnek. De miért nem írod le a konkrét szitut, mi történt pontosan?
2024. jan. 21. 14:28
 43/47 anonim ***** válasza:
91%
41: Tökéletesen igaza van. Baleset is adódhat, ha az ember felpaprikázott hangulatban ül a volánhoz. De ha csak az alapokat nézzük, az esti programja símán el lehet cseszve, ha rosszkedvűen kell mennie. Márpedig én elég rosszkedvűvé válnék, ha egy kétbalkezes pincér rámborítaná az ételt.
2024. jan. 21. 14:31
 44/47 anonim ***** válasza:
87%
2024. jan. 21. 14:59
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Aki dolgozik, előbb-utóbb hibázni is fog, legyen az kezdő, vagy régi motoros. Viszont, nem mindegy, konkrétan miről is van szó; pohár, tányér fogyóeszköz, bárkinél leeshet, de a vendég leöntése már nagyon más dolog. Ott az sem mindegy, hogy egy pohár szóda burul a nyakba, vagy egy jó kis vörösboros pohár billen rá, vagy egy forró tál leves.

Több vendéglátóhelyen dolgoztam diákként, és csak egyetlen egy helyen láttam arra példát, hogy vendégen kötött volna ki egy ital. Egy nyegle, nem pályára való felszolgálónak tanuló diáknál történt, csinált még pár hasonló dolgot, de az volt a konkrét eset, ami után közölték, hogy a szálloda többé nem hajlandó gyakhelyet biztosítani neki. Szóval igenis komoly dolog.

2024. jan. 21. 16:46
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron ha viz ömlik rám még ok mert megszárad , de ha a forró kávé akkor az nagyon fájna. Ha Parkinsonod van akkor pályát kell váltani
2024. jan. 22. 06:04
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem majd gyere akkor vissza ehhez a kérdéshez, amikor a pincér elfelejtette leadni a rendelésedet, miután szóltál neki, mást hozott ki, aztán leöntött kávéval és utána egy ötezressel el is számolta magát. Majd meséld el, milyen érzés volt. :)
2024. jan. 22. 06:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!