Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kezdő felszolgálóknál gáz ha...

Kezdő felszolgálóknál gáz ha pár alkalommal hibázik és elejt valamit meg leönt pl egy vendéget?

Figyelt kérdés

2024. jan. 20. 17:48
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Akkor hogy az itteni példáknál maradjunk, ha egy futár rosszul kézbesít az is érezze magát fosul. Stb

2024. jan. 20. 19:50
 22/47 A kérdező kommentje:

De te most tahóságot hasonlítasz egy bakihoz

2024. jan. 20. 19:52
 23/47 anonim ***** válasza:
4%
Végülis igaz. Tárgyakkal és emberekkel is így van. Attól még, hogy egyszer gondod van vele, nem mondasz le róla, nem fordulsz máshoz. Én is felvettem a farmerdzsekimet máskor is, annak ellenére nem tudtam kigombolni, amitől nem tudtam kicsatolni a kantáros nadrágomat, miközben a rengeteg kávé és a víz feszítette a hólyagomat, aztán nadrágban leültem a wc-re és bepisiltem. Felnőtt létemre olyan történt velem, ami egy kisgyerekkel történik meg. Mondhatnám, hogy ez elrettent a farmerdzsekim hordásától, de nem. Felvettem azóta többször is és nem volt több balesetem.
2024. jan. 20. 20:19
 24/47 anonim ***** válasza:
92%

Hibázni lehet.

Ételt kiönteni, tányért leejteni lehet.

Vendéget leönteni, vagy bármilyen holmiját beszennyezni, tönkretenni - NEM LEHET!

2024. jan. 20. 21:26
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező vendéglátásban dolgozni.
2024. jan. 20. 22:24
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Vendéget leönteni nem szabad, ha ez sem megy semmi keresnivalód a pályán.
2024. jan. 20. 22:31
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

A pohártörés szerintem nem nagy dráma, vagy minimálisan kilöttyen az ital, mikor kihozod, de azt tényleg próbáld elkerülni, hogy mondjuk egy korsó sört, forró húslevest a vendég nyakába/ölébe boríts! Ha ilyennek lennék a szenvedő alanya, nem csinálnék ugyan cirkuszt, de csak akkor mennék vissza az adott helyre, ha már ismerem jobban korábbról, és máskor tök jó minden.

„azért a rendőr jogtalanul lelőt, vagy közlekedési balesetet, amiben emberek sérülnek meg, egy leöntéshez hasonlítani, szerintem kicsit meredek, de te tudod.”

A válaszadó arra akart rávilágítani, hogy minden szakmában vannak kisebb és nagyobb hibák. A vendéglátásban, ha nyakon öntöd a vendéget, az nagy hiba, ha leejtesz egy villát, az nem nagy szám.

2024. jan. 20. 22:43
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kérdező kajak olyan, mintha szándékosan akarná leönteni a vendéget
2024. jan. 20. 22:51
 29/47 anonim ***** válasza:
87%

#21 (kérdező): Igen, ha a futár rosszul kézbesít és ezzel mondjuk komoly kárt okoz egyik vagy másik félnek, akkor baromi érezze magát f*sul.

És mindenki, aki úgy hibázik, hogy azzal komoly kárt okoz az szintén.

Lányom diákmunkásként dolgozott vendéglátásban, felszolgált is. Soha nem tanulta, csak gyorstalpalón betanították. VIP helyeken is megfordult, SOHA nem öntött le egyetlen vendéget sem. Még akkor sem, amikor konkrétan a vendég ment neki, mikor vitte ki a teli tálcát. Ez esetben mondjuk nem is ő lett volna a hibás, de még így is kivédte.

Te tényleg úgy viselkedsz, mintha direkt akarnál kicseszni a vendéggel.

De gyanítom, hogy egyébként egy sértett kirúgott felszolgáló lehetsz, aki próbálja elhitetni magával, hogy normális leforrázni a vendéget forró kajával és a főnök a hülye, mert ezt nem tolerálta csak azért, mert kezdő.

2024. jan. 20. 23:14
 30/47 A kérdező kommentje:
Miért akarnám szándékosan leönteni?
2024. jan. 20. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!