Ha a kollegam azt hiszi mindent megtehet?
Nekem is ilyen tapasztalataim voltak olaszokkal. És sokan azt mondják, hogy ők olaszok, megtehetik. Sokan azt mondják, hogy szeretnének Olaszországban élni mert napsütés, mindenki kedves, jófejek, lazák, de sokszor az a helyzet, amit te is írsz. A lazaság náluk sokszor a le...rom a másik embert, csak nekem legyen jó. Szerintem hagyjad rá, nem hiszem, hogy meg tudnád változtatni. Ebben a stílusban, kultúrában nőtt fel, nem fogja egy számára jelentéktelen magyar megváltoztatni.
(Ismerek normális olaszokat is szerencsére, nem mindenkire igaz ez.)
Mindenki azt nyomatja, menj ki, ott jobb, több.
1 nem több, mert megfeszülsz, nem kapsz annyit, mint a bennszülött
2 magas a lakásbérlet, sőt, a rezsi
3 nem fogadnak be, lenéznek, csicska vagy
A főnök meg neki elnézi, téged meg megreguláz.
Megszoksz, vagy megszöksz.
Hat haverom volt kint, sorra jönnek haza, elég volt, nem érte meg nekik, egyre rosszabb kint.
Ez mar masik tema.Attol fug melyik orszagba mesz. En Norvegiaban vagyok,itt eleg jol meglehet elni.
A dolog az h hiaba kerem meg h szoljon ha kesik,vagy h ne mondja nekem hogy fuck off stb,nem erdekli,2 nap mulva ugyanugy csinalja. Tok mind1 hol vagy,otthon is ugyan ez van
7#-es:
Mindenki azt nyomatja, menj ki, ott jobb, több.
1 nem több, mert megfeszülsz, nem kapsz annyit, mint a bennszülött
2 magas a lakásbérlet, sőt, a rezsi
3 nem fogadnak be, lenéznek, csicska vagy
A főnök meg neki elnézi, téged meg megreguláz.
Elotte Maltan voltam, ott is jobban keresel mint otthon, par millio ft otthon eselytelen h a zsebedbe legyen sima munka vallalokent.
Ausztria,Nemet,Anglia, svajc,Skandinavia a legjobb orszagok. Ugyanugy dolgozni kell,de nem mind1 mennyiert.
Norvegiaban kb 900.000 ft netto a fizud plusz juniusban ado vissza terites 1.5 millio. Juniusi honapid 2.5 millio nettoban a bank szamladra. Otthon mikor lesz ilyen?
Megeri kikoltozni ha nem is orokre,5-6 evre biztos hogy atlagon feluli magyar valjon beloled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!