Tegnap reggel kezdtem az önkormányzat zöldséges boltjában közfogiban. A kollégákat ismerem látásból, a fiatalabbnak nincs jó híre, az idősebbik eddig aranyosnak tünt. Miután felvettük a munkát, kizavartak gazolni az udvarba. Az épület egy saroképület, U alakban az épület, kicsi megforduló és füves résszel. Az utcai járda nem volt gazos, de bent a betonok között kicsupálhatatlan (beleszakad, meg csak a levele jön le, de a gaz nem). Szerintetek kizavarhatnak gazolni? Szerzödést, főnököt még nem láttam. Bolti eladó segédmunkást igértek, nem utcasepröt/udvarost.
2022. jún. 28. 14:45
1/10 Shaddark válasza:
A bolt környékének tisztán tartása is a feladatuk gondolom.
Amúgy szerintem ki küldhetnek, valakinek a havat is el kell hányni télen, sepregetni ...
2022. jún. 28. 15:23
2/10 A kérdező kommentje:
A sepregetéssel nem volna gond, csak ne szorulna be a napnak a melege, meg ugye höségriadó is van...
2022. jún. 28. 15:27
3/10 A kérdező kommentje:
Az udvar részen nincs árnyék, beszorul-éget a nap. Emiatt kérdeztem.
2022. jún. 28. 15:36
4/10 Shaddark válasza:
Lelocsolod holnap és kb. egy évig nem kell vele foglalkoznod :)
De akkor menj ki amikor lehet, azt meg tudod beszélni velük szerintem hogy 2 után vagy holnap reggeli órákban vagy mit tudom én mikor csinálod meg, mert ilyenkor nem tanácsos a napon lenni.
2022. jún. 28. 15:55
5/10 anonim válasza:
Kiküldhetnek bizony. Ritka szar dolog a közfogi, menekülj onnan mihamarabb.
(voltam én is közfogi)
2022. jún. 28. 19:07
6/10 A kérdező kommentje:
Elvileg egyenlöek vagyunk beosztás terén (a többiek is segédmunkások mint én). Az hogy idösebbek, nem egyenlö azzal, hogy engem kell kiküldeni... (a másik műszakba a fiatal csajszit véletlenül se küldik ki). Fél centis törzsű gaz-szárak nem péntek óta nőttek ki, a futós gaz van 30 centi hosszú.... Dikics, gyomírtó, takarítószer semmi. Jó ám takarítani, meg minden. Tériszonnyal picsbe küldtem az ablakpucolást, azt meg is mondtam, érdekes azt nem feszegetik...
2022. jún. 28. 19:15
7/10 anonim válasza:
Mi az a közfogi?
2022. jún. 28. 21:54
8/10 A kérdező kommentje:
Közfoglalkoztatás. Vagy úgy irjam, hogy utcaseprők? Csak közfoglalkoztatásba nem csak az utcák tisztítása és kukák ürítése tartozik bele.
2022. jún. 29. 01:04
9/10 Shaddark válasza:
Lehet titkársági melót is végezni közfogiban, települése válogatja.
A boltos mondjuk eléggé jó helynek tűnik nekem, ne rúgasd ki magad :)
Sokkal jobb mint egész nap a 36 fokos hőségben sepregetni az utcát, vagy legalábbis imitálni a tevékenységet.
2022. jún. 30. 07:55
10/10 A kérdező kommentje:
Ma a túlérett banán meghámozta magát. Leirták selejtbe, mondják, hogy ehetek belöle. Mondom, hogy nem, nem fogják kifizettetni velem. Rögtön lángolt a gazolós kolléga. Ma felmondok ezek után, a huzattól a lábdagadás-zsibbadás már csak ajándék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!