Jelent valamit, akár előnyt, ha munkahelyen valaki lmbtq közözzésghez tartozik? Áálláskeresésnél lehet ez előny?
Figyelt kérdés
jan. 18. 22:30
11/19 anonim válasza:
Hogy derül ez ki valakiről egy interjún? Beleírod az önéletrajzodba? Ha igen, az eléggé problémás, érthető hogy emiatt nem vesznek fel. Ha csak kiderül pl rádkeresnek facebookon vagy ismert vagy, akkor nem hinném, hogy jelentene bármit
12/19 A kérdező kommentje:
Tőlem már kérdezték interjún. Nagyot néztem, de úgy látszik erre is fel kell készülni.
jan. 19. 00:41
13/19 anonim válasza:
Be is bacna, ha meg előnyt is jelentene....
14/19 anonim válasza:
#9: én mindig azt mondom, hogy legyen b|_|zi aki akar, joga van hozzá, nekem meg jogom van utálni őket. PONT.
15/19 anonim válasza:
#12 Én hetero vagyok, de ahol megkérdezik, oda nem mennék dolgozni, mert el tudom képzelni mennyire fogják betartani a jogszabályokat rám nézve, ha már eleve törvényszegéssel indítanak, ugyanis ezt megkérdezni nem lehet. Nem releváns információ semmilyen munkakörben.
16/19 anonim válasza:
Csak hogy tisztázzuk: arra gondolsz hogy valaki meleg, vagy hogy tagja egy lmbtq közösségnek? Mert a kettő nagyon nem ugyan az. Van átfedés, de nem minden lmbtq-s meleg, és nem minden meleg lmbtq-s :D
17/19 anonim válasza:
Önéletrajzba beírni ilyet? Ezt most komolyan kell érteni?
18/19 anonim válasza:
Ha kulturáltan kezeled, akkor egy kulturált helyen (pl. pénzügyi, informatikai cég) nem lesz belőle gond.
19/19 anonim válasza:
#7 nálunk volt meleg fickó, kb 2-3 napig volt téma mikor "coming outolt" de akkor is poénkodás szintjén. 50 fős faipari cég. Egy másik helyen nyíltan lezbi kolega volt, őt csak azért nem szerettük, mert ha elmentünk hétvégente csapatot építeni, ő csajozott be leggyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!