Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondanátok ebben az esetben?

Felmondanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Nem keresek rosszul szerintem (nettó 565 Ft+cafeteria+utazási támogatás), de minden nap gyomoridegem van, ha be kell mennem az irodába dolgozni, annyira utálom az egészet. A kollégáim nagyon gonoszak, mindig azt beszélik ki, aki épp nincs jelen, mindenki azt figyeli, hogy a másik épp mit csinál. Szakmailag viszont nem rossz, csak ezt a mentalitást nem bírom, home office lehetőség nincs. Az előző munkahelyemen csak 400-at kerestem, de sokkal boldogabb voltam és sokat tudtam otthonról dolgozni. Ti felmondanátok vagy tűrnétek a pénz miatt?
jan. 17. 14:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

En felmondanek, az elso munkahelyemen is ilyen volt, soha a budos eletbe nem mennek vissza, meg akkor is ha duplajat keresnek.

Olyan volt, hogy engem csesztett le a fonokom, mikor kozom sem volt hozza a problemahoz, olyan ideges voltam, hogy ott helyben leorditottam volna

jan. 17. 16:10
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

#9: Ha szeretettel és tisztelettel nézel az emberekre alapvetően, akkor ez nem puncsolás. Nekem pl. nem megy ez a szembe dicsérgetés, baromi ritkán szoktam ilyet tenni. De volt egy kolléganőm, akinek tényleg mindenkihez volt egy kedves szava, és nekem ez tetszett. Persze voltak, akik azért utálták, hogy miért ilyen kedves... na hát ezzel nem tudsz mit kezdeni.

Én inkább azt mondanám, hogy partnerként kezelek mindenkit. Ha valaki morog rám, hogy megint elb*sztam valamit, akkor nem azt mondom neki, hogy akkor anyádat, hanem megkérdezem tőle, hogy hogy csináljam legközelebb, hogy neki is jó legyen, vagy csak szólok, hogy elnézést, nem direkt volt, legközelebb jobban odafigyelek erre. És hogy bármikor szóljon, ha valami gond van. Ha látja, hogy nem támadásnak veszem, akkor nem ellenségként fog kezelni. Ennyi. Ez az emberek nagy többségénél működni szokott.

De vannak olyanok is, akik úgy működnek, mint te. Szerintem ilyen emberből van kevesebb, ők tényleg nehezebb falat, de normális hozzáállással nálatok is el lehet érni, hogy legalább közömbösek legyenek, ne ellenségesek.

Azért kell rájönni, hogy hogy működnek az emberek általában, mert ha most ott hagysz egy jól fizető, szakmailag megfelelő munkahelyet, akkor mégis ki garantálja, hogy a következő, kevésbé jó, kevésbé jól fizető munkahelyeden kedvesek lesznek? Ez annyira lutri, ezért nem adnám fel a munkahelyemet a rossz(nak ítélt) kollégák miatt.

jan. 17. 16:14
 13/22 anonim válasza:
100%
Ha nem érzem jól magam és gyomorideggel kell bemenni minden nap,akkor én eljönnék onnan.
jan. 17. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy mennyien nem tudják az ilyen munkahelyi konfliktusokat kezelni. Erre gyúrjatok rá, hogy ebben jobbak legyetek, mert baromi sokat segíthet az életben. Például nem kell felmondani miatta, hanem meg tudjátok oldani a problémák zömét. Megfelelő kommunikáció kérdése.
jan. 17. 16:31
 15/22 A kérdező kommentje:
Sajnos ez már nem megfelelő kommunikáció kérdése, én tényleg sok mindent megpróbáltam, kedves voltam mindenkivel, sütit vittem, de továbbra is ugyanez megy, nem mindenhol lehet javítani a legkörön.
jan. 17. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha úgy érzed, hogy rossz neked ott, akkor tényleg válts. Csak sokan megijednek egy kis konfliktuskezeléstől, mint ahogy a kommentek is mutatják (nem csak itt, más kérdéseknél is).

A mentális egészség fontos, ha úgy érzed, hogy van lehetőséged váltani, akkor tedd azt.

jan. 17. 16:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel szar a légkör.! Az élet pedig túl rövid ehhez!!
jan. 17. 16:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kezelgesse a rosseb a konfliktusokat ha még agyon sincs fizetve. meg nem is egy státuszmeló akkor NEXT!!
jan. 17. 16:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az úri modor egy tiszteletlen bugrissal szemben olyan luxus, amit ő nem engedhet meg magának. És nem is érti". Náray Tamás

Tehát a kommunikáció kizárólag két olyan ember között működik, akik nagyjából meg tudnak egyezni a valóságban. Hogy pl. kék az ég. Ha valamelyikük is azt állítja, hogy zöld, ott semmiféle kommunikáció nem vezet eredményre.

jan. 17. 16:56
 20/22 anonim ***** válasza:
4%
Ne legyél már ekkora hópihe! Mit gondolsz, máshol nem ez megy? Amúgy, nők vagytok ott mind, ugye?
jan. 17. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!