Ilyen esetben ti felmondanátok?
Lassan 3 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Folyton ment az igérgetés az előléptetésről - mellesleg a részlegemről senkit nem léptetek elő. Nem történt meg ez, csak a munkaköri leírásomat változtatták meg. Szeretem a munkahelyem, jó a hangulat, sok szerencsére a tenni való és nem is foglalkozom más kollégák dolgaival, mert nem érdekelnek.
Multinál dolgozom, 5 nyelvet beszélek, szerencsére használni is tudom őket. Anyanyelvi tudásom egyikből sincsem, de tárgyalóképes szinten. Havi fizum nettó 250 ezer.
Ami csak a gond, hogy az eltelt idő alatt mintha megállt volna fejlődésem, nem érzem mostmár azt, hogy okosabb lettem valamivel. Rendszeres hogy "tűzoltás" munka is van.
Ha Pest megyeben, vagy a kornyeken elsz, en valtoztatnek a helyedben. Ha targyalokepesen beszelsz meg 4 kulfodi nyelven, akkor szerintem konnyen, jobb helyre el tudsz helyezkedni. 250E netto nevetseges.
Amugy nagyon meno ennyi nyelven beszelni. 😊
Ha öt nyelven beszélnék,a fiztés kevés lenne.
Én biztos váltanék,egy ssc-ben többet viszel haza.
Az igazság az, hogy a nettó 250 ezer már a sokadik fizetésemelés utáni. A nyelvek közül az angol amit hivatalos dolgokhoz használunk. De amiket beszélek, azt is szoktam használni, ha van lehetőségem. Van az SAP platform, amihez a tréningeket én szoktam tartani, nincs ott megkötve hogy angolul kell és ha olyan nyelvi kolléga van, akkor használom a nyelvet. Különben nem egy nagy dolog, ezt bárki meg tudja tanulni.
Az angolom nem igazán fejlődik nagyot, hiába vannak sablonszövegek amiket bizonyos szituációkban kell használni, olyan, mintha butulnék. A közvetlen kollégáim magyarok, viszont a többi kollégám külföldi. Ráadásul van akcentusom. Nem mintha más kollégáknak nem lenne, de a sajátom zavar.
Olyan munkát végzek, ami igazából nem igényel felsőfokú végzettséget, szinte bárki bele tud tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!