Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollégámmal ketten autóztuk...

Kollégámmal ketten autóztuk és az egyik indulás előtt óvatosan a kezemre tette a kezét. Hogy reagálnátok, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ő is én is családos férfiak vagyunk.

jan. 16. 10:57
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
#29 Most nem is azt mondanám, hogy meg kell élnem, mert a testi részéről talán még le tudnék mondani, de lelkileg is szükségem van rá. Ő az egyetlen aki tudja mi van bennem és akivel beszélhetek róla. Szerinted ebben a helyzetben mi lenne az őszinteség?
jan. 29. 10:02
 32/48 A kérdező kommentje:
#30 Ezalatt mit értesz, hogy "beadtad..."? Belecsúsztam, egy olyan kapcsolatba amit elakartam kerülni, de belül azért vágytam is rá. Ezért is nehéz belőle kiszállni, meg azért is mert fizikailag is sokat vagyunk egy helyen. Ez nem azt jelenti, hogy annyira boldog vagyok, mert rengeteg vívódással jár ez a helyzet.
jan. 29. 14:15
 33/48 anonim ***** válasza:
Felesegeddel nem tudsz oszinte lenni? Beadtad, ugy ertem, hogy tetsileg odaadtad e magad neki. De latok irtad a 32es valszodbany hogy arrol talan le tudsz mondani.
jan. 29. 14:22
 34/48 anonim ***** válasza:
Úgy érted szerelmes vagy a kollégádba?
jan. 29. 14:23
 35/48 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól értem nemcsak testileg (nem volt túl meggyőző ez a "talán"), de érzelmileg is csaljátok a feleségeiteket? Egy FÉRFIVAL...és te mondod magad "heterónak"...
jan. 29. 14:47
 36/48 A kérdező kommentje:
#34 Ennél azért bonyolultabb a helyzet, de több mint barátság.
jan. 29. 14:51
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
Legalább valnák be otthon, hogy gerjednek a faszra. Nyitnák meg a házasságukat, hisz a nők egy álcák nekik, így legalább ők is szexelhetnének másokkal. De tuti nem lesz bátorságuk, tipikis látens biszex/meleg csávók. Attól, hogy ti bizonytalanok vagytok a szexualitásotokkal, nem kellene másokat hátbaszúrni, szemen köpni. Attól, hogy nektek rossz mást nem kellene bántani.
jan. 29. 14:55
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! A volt párom is ugyanezt gondolta. Utólag belátta hogy falakat emelt, de hogy miért azt máig nem tudja megmondani. Úgy érezte hogy a másik megérti és most neki arra van szüksége. Az események előtt és közben is csak álltam és néztem hogy mi történik?! Milyen kapcsolat az, ahol az akiben megbíztam és aki azt hittem szintén megbízik bennem, úgy érzi hogy valaki mással kell megbeszélje ami benne van, mert én nem érteném meg? Nélkülem döntött így, esélyt sem adva kettőnknek. Ma már tudom hogy nem volt méltó a kapcsolatunkra és nem én vagyok a kevés. A társad mindig ott van neked, ő kéne hogy az első legyen, akinek elmondod ha úgy érzed hogy valami nem stimmel. Ha úgy érzed hogy nem azt az életet éled amit szeretnél. De ha esélyt sem adsz annak, hogy vele meg tud ezt beszélni, akkor már te is rég eldöntötted magadban hogy mit fogsz tenni. Tudom hogy mindenki csak boldog szeretne lenni. De amíg benned valami véget ért, a feleségedet erről senki sem értesítette. Ne legyél tisztességtelen azzal, aki a mindennapok szürkeségét vállalta veled. Ezt senki sem érdemli. Tiszteld meg azzal, hogy leülsz vele. Hogy átsegíted ezen. Nálatok gyerekek is vannak, nekem egy 25 éves aspergeres fiam van. Végignézte ahogy érzelmileg lebénulok. Ahogy idegösszeroppanást kapok, ahogy majnem elvesztem a munkám a sokktól, hogy esélyt sem kaptam arra, hogy megértsem mi történt. Kommunikáció,tisztelet,megbecsülés, gerinc. Keresd meg ezeket magadban és fordulj a társad felé. Amikor te vakon rohansz az ösztöneidet követve, ne lökd fel őt. Segíts neki, hiszen te át akarod élni amiről úgy érzed hogy más adhatja meg neked, tőle pedig mindent elveszel.
jan. 29. 16:01
 39/48 anonim ***** válasza:

A "haverod" egy erintessel jol elkurta az eleted... Oszinten remelem, hogy minden helyrejon.

A szexrol meg annyit, hogy mar most vannak erzelmeid feleje, igy belefogsz szeretni vegleg ha meg szexeltek is. Jobb lenne vegre dontenetek a kollegaddal, fiatalok vagytok. Ha egyutt akartok lenni meg MOST kell szolni a csaladotoknak, mert nekik is kell uj part talalniuk.

jan. 29. 18:06
 40/48 anonim ***** válasza:
18%

#38: "Ma már tudom hogy nem volt méltó a kapcsolatunkra és nem én vagyok a kevés" Ezt szakember is elmondta, vagy csak te döntötted el?

#39: Ha nem a haver/kolléga, akkor valaki más tette volna meg hamarosan.

jan. 30. 07:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!