Hány óra telik el a munkába indulás és a hazaérkezésed között?
Attól függ, melyik nap. Normál 9 órás munkanapon ha nem húzok rá, akkor 10 órát vagyok távol otthonról, a péntek általában rövid nap, akkor 7 és felet.
Kb. 30 perc utazással számoltam egy irányba, egy nap 2-szer kell megtenni. Ha nincs közlekedési fennakadás, akkor 20 perccel kell rászámolni egy napra.
Ha pénteken még hamarabb akarok eljönni, akkor a többi nap ráhúzok valamennyit. Nálunk törzsidő-peremidő van, törzsidőben ott kell lenni, a többit mi osztjuk be, mikor megyünk-jövünk, pénteken rövidebb a törzsidő, de akkor is maradhatunk bent tovább, ha úgy valakinek jobb, vagy ha valami plusz megbeszélés van (más miatt nem szokott hosszú lenni a péntek), és akkor a többi nap lehet valamivel rövidebb.
Ilyen téren szerencsés vagyok. Gyalog 10 perc.
Az előző helyen kb. 2-3 perc séta volt a buszra, a buszon 20 perc és utána még kb. 10-15 perc séta.
10 és fél óra.
A munkaidő 8 óra + 20 perc ebédszünet.
8 es fél ora.
Igazabol eleg lenne a 8 ora 10 perc, de a parkolas miatt hamarabb kell indulni.
Kb. 9,5 óra.
Ebből 8 óra a munkaidő, a többi tömegközlekedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!