Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollégámmal ketten autóztuk...

Kollégámmal ketten autóztuk és az egyik indulás előtt óvatosan a kezemre tette a kezét. Hogy reagálnátok, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ő is én is családos férfiak vagyunk.

jan. 16. 10:57
1 2 3 4 5
 11/48 Senior Séf ***** válasza:
89%

"Elvileg hetrók vagyunk. "

Úgy vagytok ti heterók, ahogy én három pár strandpapucs.

jan. 17. 18:18
 12/48 anonim ***** válasza:
32%

Az tuti, hogy a kollegad biszex, ha UGY nyult a kezedhez. Az, hogy te mi vagy csak te tudhatod.

Viszont a csaladotok erdekeben amugy se kellene belemenni ebbe a dologba... Eleg kepmutato es gerinctelen.

jan. 18. 01:23
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha kellemes erzes volt, hisz egy kedves gesztus, de ha szexualisan beindultal csak mert radrakta a kezet, akkor elgondolkoznek...

De en a csaladom miatt nem mennek bele ilyen "baratsag extrakba", sot ha o full biszex lehet tobbet is belegondolna. Es menne a siras rivas, es kellemetlen lenne a munkahelyen.

Szerintem ne hozd fel neki, max akkor kerdezd meg mi ez, ha ujbol probalkozna. Es akkor udvariasan elutasitod.

Hany evesek vagytok amúgy?

jan. 18. 01:29
 14/48 A kérdező kommentje:

#13 köszi a normális stílusú választ.

Persze semmiképp nem szeretnék extrákkal kapcsolatot vele. Akkor most ne legyek őszinte és mondjam el, hogy jól esett? Eddig mindig őszinte voltam, ahogy írtam is jóban vagyunk.

Azt, hogy érted, hogy akkor elgondolkoznál?

40 körül vagyunk.

jan. 18. 09:47
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

14) "Azt, hogy érted, hogy akkor elgondolkoznál?" Hat nyilvanvaloan ha szexualisan izgatott, hogy csak megfogta a kezed elgondolkoznek rajta hogy biszex vagyok e.Izgatott teged? Felallt?

Ha kerdezi mondhatod, hogy nem undorodtal, szoval pozitivan elted meg, de szerintem ne hozd fel neki, mert batoritasnak veheti.

jan. 18. 12:34
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi van azota kerdezo?
jan. 19. 17:07
 17/48 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy epp foglaltak a kezeik azert nem irt még☺️😀
jan. 19. 20:25
 18/48 A kérdező kommentje:
#16 Ha érdekel írj rám pü, szívesen leírom.
jan. 20. 11:04
 19/48 anonim ***** válasza:
75%
16) szerintem összejárnak az elvileg heterok😄
jan. 20. 17:48
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező!

49 éves nő vagyok, a volt párom 34. A munkahelyén nagyon jó barátságban lett egy kolléganőjével, aki hetero volt és gyereket akartak a férjével. Végül olyan szinten hagyták hogy a munkahelyi barátság átforduljon másba, hogy az évek óta tartó párkapcsolatunkat és a másik házasságát is tönkretették. A másik elhagyta a munkahelyét is, mert kellemetlen volt a helyzetük, a kollégái ismertek engem. Végül sehova sem futott ki a kapcsolatuk, csupán mindent tönkretettek magunk körül ami fontos volt számukra. A volt párom már bánja, de tudja hogy nincs visszaút. Szerintem gerinctelen dolog.

jan. 21. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!