Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollégámmal ketten autóztuk...

Kollégámmal ketten autóztuk és az egyik indulás előtt óvatosan a kezemre tette a kezét. Hogy reagálnátok, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ő is én is családos férfiak vagyunk.

jan. 16. 10:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Ami kimaradt, hogy leszbikus kapcsolatról beszéltem. 20-as voltam.
jan. 21. 15:13
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
#20as nem semmi 😳
jan. 21. 23:05
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó volt átélni, mi több, végignézni
jan. 22. 10:54
 24/48 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
jan. 24. 21:35
 25/48 anonim ***** válasza:
0%

Ma már ez az X-edik kamu sztori. Nem unod még?

Koránt sincs annyi beteg lelkű, mint ahány műsztorit itt bedobtok.

jan. 24. 21:44
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Mibol gondoljatok h kamu?
jan. 25. 01:09
 27/48 anonim ***** válasza:
Bár kamu lenne. Bár annyira rendben lenne az életem hogy ilyen szar sztorik kiagyalásával töltsem ki az unalmas életemet. Szeretném ha a kérdező látná a közte és a kollégája között kialakuló dolgot a másik szemszögből is. Bár olyan hely lenne a gyakori, ahol nem az ilyen kiégett életű trollok ugranak rá válaszolókra, mint ahogy most te megmartál, 24-25-ös. Nemrég regisztáltam ide, de azt látom -bár eddig csak feltételezés volt- hogy itt többen feltételezni vélitek egy-egy hozzászólás alapján, hogy tudjátok ki az illető, mert több helyre is posztol. Szomorú? Szánalmas? Fogalmam sincs. Ami nektek kamu, azt valaki éppen átéli és a hozzászólásával reméli hogy a kérdezőt sikerül rábírnia, hogy gondolja végig milyen fájdalmat okozhat azoknak akik bíznak benne. További jó trollkodást, de inkább barátokat kívánok nektek.
jan. 25. 10:52
 28/48 A kérdező kommentje:
#27 Köszi! Alapból egyetértek veled, de sajnos most már időre van szükségem ahhoz, hogy elengedjem ezt az egészet. Annyi érzelem és elfojtás jött elő, hogy itt most nem tudok megállni, esetleg ha soha nem találkoznánk többet.
jan. 26. 10:51
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Amikor rájöttem hogy valami nem stimmel, a párom ugyanezeket a dolgokat mondta. És azt, hogy úgy érzi, neki ezt most meg kell élnie. Fájdalmas az igazság, de a hazugság még fájdalmasabb. Mondanám hogy csak legyél őszinte, de ez már olyan erős párhuzam, hogy kissé olyan érzés, mintha a volt páromnak mondanám. Remélem senki sem sérül a végén és minden jót kívánok neked!
jan. 26. 11:43
 30/48 anonim ***** válasza:
Hogy erted hogy nem tudsz megallni, beadtad a derekad neki??
jan. 26. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!