Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit dolgoztok és mennyit...

Mit dolgoztok és mennyit kerestek Magyarországon? Elnézést az indiszkrét kérdésért, de szeretném felmérni, hogy Mo.-n mi a valóság.

Figyelt kérdés

Lassan 10 éve külföldön élek és tanulok, fogalmam sincs, hogy mi a helyzet Magyarországon, mert nincsenek magyar barátaim.

Köszönöm, hogyha tudtok segíteni!

2024. jan. 15. 18:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
2-es, mint ex-fogtechnikus, ha valaki azzal jól akar keresni, akkor kvára kell tudni helyezkedni, mást kitúrni és RENGETEGET dolgozni. Végeredményben nem éri meg, ha heti minimum 5 napot dolgozol (van, hogy többet...) és reggel 8-tól este 10-11-ig.
2024. jan. 15. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Most kezdtem dolgozni új pozícióban, nettó 660 ezer, IT területen adatokkal, adatbázisokkal dolgozom (részletekbe nem mennék bele, mert kissé összetett).
2024. jan. 15. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ezek az átlagok. De mivel a bérek nem a normáleloszlást követik, ezért ez kb. semmit nem jelent. A medián kereset az már inkább beszédes. Az nettó 300 fölött volt kicsivel. Az a "valódi átlag".
2024. jan. 15. 20:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Diplomás könyvtáros vagyok egy városi könyvtárban (nem főváros és nem megyeszékhely) és nettó 260 ezer a fizetésem.
2024. jan. 15. 20:29
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Most jön az, hogy lepontozzuk azt, aki jól keres?
2024. jan. 15. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez a kérdezőnek úgy lenne informatívabb, ha a költségeket is leírnánk. Mert oké, ennyit meg annyit keresünk, de a kiadások így nem láthatóak.
2024. jan. 15. 20:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ!
2024. jan. 15. 20:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Raktáros voltam legutóbb, teljesítménybérben voltam, szóval változó, a legutolsó nettóm 389 ezer volt, úgy, hogy tp-n is voltam, szóval több lett volna. Nem szakadtam meg ezért, csak már belejöttem a melóba, az első teljes havi fizetésem 330 körül volt, utána minden hónapban nőtt, fél évet dolgoztam ott összesen, múlt héten köszöntem el. (Heti 40 óra, túlóra nem volt.) Felmondtam, mert egy új vezetőség szétcseszte a helyet sajnos. Most vendéglátós melókat nézek, ott is írnak 400 feletti összegeket, persze lehet ezek nem teljes bejelentések meg ki tudja, de nekem most csak pénz kell, gyűjtök valamire, amiből aztán elindulhatok más vonalakon, igazából egy dolog érdekel, hogy ne egy undorító g-ci vezetőség alatt kelljen addig se dolgozni.
2024. jan. 15. 20:56
 19/22 anonim ***** válasza:
86%
#19 Na jó, de ti vállalkozók vagytok több emberrel, akik a kezetek alá dolgoznak.
2024. jan. 15. 21:31
 20/22 anonim ***** válasza:
29%

Problémamegoldó banki hitelkihelyezés visszafizetési garanciaszakreferens.

Vladimir 40F

Mennyi lé jön be változó mikor hogy napi 100 az létra alja ha fenn vagyok a csúcson heti 10 mikulás is befigyel néha.

2024. jan. 15. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!