Mit gondolsz, mit érzel, mit teszel, ha látod, hogy a munkatársad gyakran mással is foglalkozik a munkáján kívül?
Figyelt kérdés
A munkáját elvégzi, neked kárt nem okoz vele.2024. jan. 11. 14:55
11/16 Metionin válasza:
Semmit, az ő dolga. Mindenkinek megvannak a saját feladatai, szóval nem én szopok, ha ő épp mondjuk macskás videókat néz munka helyett.
12/16 anonim válasza:
Én magam is ilyen vagyok, ha dolgozni kell a munka az első, de van amikor lazább vagy pihenek közben egyet. Volt olyan is, hogy simán filmet néztem melóban miközben dolgoztam, stb.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit hasznosra érzékeltem.
2024. jan. 12. 06:50
14/16 anonim válasza:
Nekem amúgy van olyan munkatársam, aki videót néz (vagyis inkább hallgat), miközben dolgozik. Fülhallgatóval, szóval senkit nem zavar. És az egyik leghatékonyabb dolgozó szerintem.
15/16 anonim válasza:
Mindenkivel előfordul. Én sem vagyok mindig, minden pillanatban éppen a munka hőse. Ha meg a munkáját elvégzi és nem rám marad, hát érezze jól magát.
16/16 anonim válasza:
Nálunk az a baj, hogy iszonyúan egyenlőtlen a munkamegosztás. Én pl. ki sem látok a munkából, másnak meg napi több órája van semmittevésre. A főnök is felismerte már ezt, beígérte valamikorra a változtatást. Szóval így nagyon nehéz, főleg egy fáradtabb napomon, hogy ne idegesítsen, ha valaki 2,5 órát dolgozik csak le a 8-ból, illetve a 6-ból. És nekik így tök kényelmes, még véletlenül se kérdezi meg egyik sem, tudna-e valamiben segíteni.
Így igen, engem zavar ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!