Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy kolléga nem teljesíti...

Ha egy kolléga nem teljesíti a kívánt szintet, miért szoktak neki egy másik kollégára hivatkozni, hogy "ha neki megy, neked miért nem?"?

Figyelt kérdés
Pl. Strasszer Kömörő nem hozza a kívánt szintet, odajön a felettes: "Ha a Bartusinszky Ompoly meg tudja csinálni, te miért nem?" Nem bunkóság ez egy kicsit? (Direkt írtam ilyen neveket, hogy biztosan ne vegye magára senki, mert ilyen nevű gyakorizók tuti nincsenek)
2024. jan. 10. 18:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
70%
7# vagyok. Úgy van, ahogy mondtam. Ez nem vita téma. Akik minuszoznak valószínűleg pont így szokták uszítani a kikezdeni kívánt kollégát mások ellen. Ezt büntetni kéne, mert a karaktergyilkosság rombolja más személyét is pszichológiailag, más állásával játszani meg... Megélhetéssel való szórakozás ember. Normálisak vagytok?
2024. jan. 10. 19:24
 12/41 anonim ***** válasza:
42%

#12, De lehet az utobbi is. De ez meg mindig a ritkabb eset.

Es ha mas a kepessege, ha csak lusta, ugyanannyi fizut kap mint aki szorgalmas.

Ez nem bunkosag?

2024. jan. 10. 19:40
 13/41 anonim ***** válasza:
74%
2024 van, manapság azért egy főnöknek nem ártana ha lenne egy kis tapasztalata és tudása, hogy ilyen helyzeteket képes legyen szakszerűen kezelni. Először is, nincs két egyforma dolgozó. Mint ahogy az iskolában sem várható el, hogy mindenki kitűnő tanuló legyen. Ha egy dolgozó gyengén teljesít akkor a, vagy pocsék volt a betanítása vagy b, valami problémája van. A munkáltatónak a feladata segíteni kideríteni mi a gond. Lehet, hogy túl sok a stressz, eü problémái vannak, esetleg magánéleti gondjai vannak. Millió oka lehet miért teljesít valaki rosszul. Ha viszont csak le..aszák, hogy bezzeg a Józsi akkor semmi nem fog változni.
2024. jan. 10. 19:45
 14/41 A kérdező kommentje:

14# Ebből is látszik hogy bully vagy, hogy nem akarod érteni a lényeget, és olyat hozol ide, ami nem volt kérdés.

Nem írom le mégegyszer, értsd jól! Ennyi.

15# De a munkáltató "nem ér rá erre", és feladatának kéne lennie, de ha megteheti hogy nem a feladata, mert az "ő cége" akkor "nem a feladata". :( Nincs ez beszabályozva sajnos. :(

2024. jan. 10. 19:56
 15/41 anonim ***** válasza:
44%

"Nem bunkóság ez egy kicsit?"

Nem bunkóság kérdése elvárni, hogy a dolgozó el tudja végezni a munkakörhöz kapcsolódó feladatait.

2024. jan. 10. 20:03
 16/41 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy ti trollok vagytok vagy bullyk vagy csak szimplán nem tudtok olvasni. Nem az itt a kérdés, hogy jogos elvárás e, hogy el tudja végezni a munkavállaló a munkát, sem hogy normális e, hogy ugyanannyi fizut kap e a hanyag és a jó munkavállaló (ezügyben én is tudnék ám provokatív kérdést feltenni, pl. hogy "Normális e hogy ugyanannyi fizut kap e a dohányzó munkáltató, aki a cigiszünetje miatt kevesebbet dolgozik, mint a nem dohányzó munkavállaló?" de nem teszem), hanem hogy normális e hogy más konkrét személyhez hasonlítják e a gyengébben teljesítő munkavállalót. El magyarázzam hogy a két kérdés között mi a különbség?
2024. jan. 10. 20:07
 17/41 anonim ***** válasza:
33%

A dohányzó kollégáknak sem jár több szünet. Ők is ugyanakkor mehetnek ki, mint bárki más, szóval ezt elba--tad!

Jártál te már igazi munkahelyen, vagy csak képernyőn át néztél munkavégzést?

2024. jan. 10. 20:13
 18/41 A kérdező kommentje:

1. Ez nem volt kérdés, tehát egy általános iskolába be kéne irarkoznod, pl. olvasni tanulni.

2. Meg egyébkent is ha szerinted ez így van, akkor pont hogy te nem jártál meg életedben munkahelyen, max diákmunkán. Érettsegizz le, aztán tapasztalatból mondj véleményt! Persze előtte tanulj meg olvasni is általánosban! Vigyázz, ha 5.ikig bem tanulsz meg olvasni, ott mar buktatnak ám!

2024. jan. 10. 20:17
 19/41 anonim ***** válasza:
7%

"Jártál te már igazi munkahelyen, vagy csak képernyőn át néztél munkavégzést?"

A megnyilvánulásai alapján szerintem még az általános iskolát sem járta ki.

2024. jan. 10. 20:22
 20/41 A kérdező kommentje:

Próbálkozik. :)

Már az eredeti kérdest sem értette.

2024. jan. 10. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!