Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Már tényleg jobban megéri...

Már tényleg jobban megéri gyárban dolgozni?

Figyelt kérdés

Böngészgetem pár napja az állásokat és hihetetlen amit látok. Gyárakban átlagban 350 nettót fizetnek havonta (heti 5 nap 8 órában 3 műszakban). Plusz van még ezen felül szép kártya, lakhatási támogatás stb..

Irodai melók mondhatni mind 250 nettót fizet úgy, hogy semmi féle fajta extra juttatás nincs és ugyanúgy mint a jelenlegi munkahelyemen azt a napi 1 óra szünetet ledolgoztatják szóval csak 9 órát van bent az ember nem pedig 8-at.

Az irodai melók azért felelősségteljesebbek és használni kell az embernek az eddigi tudását tapasztalatát, ezt azért nem tudja megcsinálni mindenki mégis durván egy 100-assal kevesebbet fizetnek mint egy 8 általánossal rendelkezőnek akit csak betanítanak pár nap alatt.

Neked mi erről a véleményed?

(Erősen gondolkozom, hogy én inkább váltok és el tengek-lengek a gyárban én is fele annyi felelősséggel, kevesebb ideggel többért...)

jan. 7. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

a pénzhez hozzá kell tenni a következőeket:

A műszakozás miatt szétmegy az életed. Én 3 műszakban dolgozok, elfáradok, de annyira, hogy a munkán kívül csak aludni tudnék meg feküdni.

Ha sokáig csinálod, talán valami betegséget is összeszedsz, ami megléte nélkül azért boldogan meglennél. (Lásd: magavérnyomás, cukorbetegség, pl)

A kollégák ki tudja, milyenek. Ba*ztatnak a darabszám miatt, az biztos. Egymást tépik kb, merthogy darabszám.

A munka miatt sírok otthon, szabadidőmben, nem tudok hétköznapokon élni. Nem érdekel a város, ahol lakom, a szabadidőben leginkább pihenek, hogy bírjam a munkát.

Lassú vagyok (mozgásszervi gondom van), emellett nem nőttem nagyra, gyárban ezek meg hátrányok.

Most januárban 244 ezret kaptam, szóval ennyit az átlag 350 ezer forintos fizetésről. Már annak örülni kell, ha a 300 ezer forint megvan.

jan. 7. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#6: ja igen kimehetsz. De ha lassú vagy(nem 3 perc alatt van meg mondjuk,hanem 10,mert ki kell menni, vissza kell menni, el kell végezni), akkor utána hallgathatod, hogy szünetben kellett volna elintézni, meg hogy futni kellene a wc-re. És igen, nekem már ezt a képembe vágták.

Másik helyen meg próbaidő alatt kulacsot se adtak, de a területen csak abból lehetett volna inni vizet. Nekem a részlegvezető még csak szólt, hogy nem kéne bevinni a fél literes flakonomat, de más részlegen már másnak ki is dobták a kukába a flakonját.

jan. 7. 19:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Jó alja helyeken dolgozhattatok. Melyik régió? Én Fejér megyéről és vonzáskörzetéről beszéltem.
jan. 7. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Irodai meló alatt ne csak a semmihez nem érti aktatologatókra gondolj, hanem pl a tervezőmérnökökre, programozókra, pénzügyesekre stb.

Én is a fentiek egyikébe tartozom, a fizum jóval több, mint amit gyári melósok keresnek, valamint rugalmas munkaidőben/home officeban dolgozom.

A szakértelmet igénylő irodai munkákat most is megbecsülik.

jan. 7. 22:11
 15/22 anonim ***** válasza:
#13: Continentental és Valeo.
jan. 8. 13:17
 16/22 anonim ***** válasza:

Én a Hankook-ról, az Sk-ról és a Denso-ról tudok mesélni.

jan. 8. 14:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha H-P csak reggeltől délutánig kéne akkor jó a 350, de így éjszakával meg hétvégével kevés.
jan. 8. 14:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Conti és valeo haha. Mindig szidtunk titeket, hogy egyutas raklaplra pakoljátok a 900 kilós féktárcsát és a kamionra egymásra pakolt 50-60 raklapból 30 törött,meg van rogyva.

De am targoncavezetőként nem volt rossz meló ez. Mint a dodgem. Beáll a kamion, majd csitt csatt és le is van szedve.

Az a szopás a két céggel, hogy leszedés után a törött fos egyutason hozott cuccot át kell rakni eu raklapra, hogy el lehessen helyezni a raktárban polcon.

jan. 8. 19:05
 19/22 anonim ***** válasza:

#16: akkor jobb oda se menni. :D

Igazából egyszeri, betanított munkásként talán majdnem az összes gyár f*s.

jan. 13. 13:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Én most megyek vissza az Sk-ba. R9hadt jó bért kerestem lófsz munkával!
jan. 13. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!