Miért alkalmazna egy cég programozókat, amikor a ChatGPT fizetős (legújabb) verziója ezerszer olcsóbb, gyorsabb, pontosabb és minőségibb munkát végez?
Bocs, de Te próbáltad már? Nálunk a főnököm használja, vele próbál megiratni programot, több-kevesebb sikerrel.
Én is próbáltam, aztán egy vicc, amit kiadott, és sokszor jobb programot írok nála.
A ChatGPT még azt sem tudja megugrani, hogy
"Írj egy rövid mondatot csak A, B, C, E, É, H F Z betűk használatával". Telerakja egyéb betűkkel.
Namost ha én nem értek a programozáshoz, kérek tőle eg yprogramkódot... ő ad egyet... én meg nem tudom leellenőrizni, mert nem értek hozzá... abból szerinted mi lesz?:D
ChatGPT 3.5, igaz?
Próbáld ki a 4-et. Garantálom, minőségibb munkát végez, mint a programozók.
Másrészt: prompt engineering? Amit kértél, mennyire volt pontos? Sokszor a felhasználók gyökérsége miatt nem jó a végeredmény.
"Próbáld ki a 4-et. Garantálom, minőségibb munkát végez, mint a programozók."
. Mi alapján garantálod? Tudsz konkrét példát?
"Sokszor a felhasználók gyökérsége miatt nem jó a végeredmény"
. És azt tudtad, hogy a munka nagyrésze a követelmények lefordítása specifikációra, illetve konkrét programkódra?
Írattam már vele kódot, rendben is volt, de a feladat megfogalmazása alig tartott rövidebb ideig, mint ha magam írtam volna.
Viszont nem találkoztam még olyan vezetővel, aki szabatosan fogalmazott meg egy feladatot. Valamit odaböktek, aztán a részleteket harapófogóval kellett a beosztottakból kiszednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!