Miért vagyok elégedetlen a munkahelyeimmel, más is volt hasonló helyzetben? Mitévő legyek?
Nézd, ha Te úgy akarod megcsinálni a dolgokat, ahogyan szerinted az a legideálisabb, akkor kezdj el vállalkozni, aztán szabd Te a feltételeket stb.
Ha viszont adott egy helyzet, eszköztár stb., amibe nincs beleszólásod, akkor úgy kezeld az egészet, mint izgalmas kihívást. A korlátok teszik kreatívvá az embert, ha meg nem lehet megcsinálni valamit, vagy körülményesebb, akkor képviseld ezt. Ennyi az egész. Dolgoztam DB2-es adattárházban úgy, hogy SQL-en kívül semmilyen eszközöm nem volt. Eredmény: k*rva jól megtanultam az SQL-t.
"három éve dolgozok"
hát még nagyon sok áll előtted :D mondom ezt úgy hogy csak 12 éve dolgozok.
a leírtak alapján azt gondolom hogy egész jó helyed van, hidd el van ennél rosszabb, sokkal rosszabb. ezt csak akkor tudod meg amikor váltasz és rosszabbul sül el és majd visszavágysz az előzőre, tapasztalatból mondom.
kb mindenhol problémás körülmények vannak, nem a hozzáállásoddal van a baj hanem a munkahelyekkel és annak vezetőségeivel mert mindent nulla befektetéssel, de max hozammal akarnak kihozni.
mint nálunk is, nálatok is a fejétől bűzlik a hal.
5-ös, igen, tudom, a mai világban már az is öröm, hogyha van munkahelye az embernek.
Tudom, hogy ettől sajnos csak rosszabbak vannak, emiatt kértem a segítséget, hogyan tudnék változtatni a gondolkodásomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!