Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amiota en is felnottek kozott...

Amiota en is felnottek kozott dolgozok es folyamat hallom,hogy mirol van szo, azon gondolkoztam,hogy amikor gyerek voltam es a szuleim dolgoztak hasonlo kornyezetbe, akkor 0k is hasonlo temakrol beszelgettek-e?

Figyelt kérdés
Kinek milyen a gyerekszobaja a gyereknek otthon, vagy mi volt a kaja a hetvegen,esetleg mi volt a hetvegen a tv-be.
2023. nov. 28. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges.

Régen pl. sokkal többen néztek tévét, mert nem volt számítógép, internet. Tévén is csak két csatorna. Szóval kb. ugyanazokat a műsorokat nézte mindenki a tévében és másnap azt megbeszélték.

2023. nov. 28. 12:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Olvastam,hogy anno a vizfogyasztas alapjan nézték,hogy melyik csatornat nezik az emberek.

Pl az 1esen ment egy film a 2esen meg valami mas.

Nézték a filmet,mert akkor alacsony volt a vizfogyasztas. Erdekes.

2023. nov. 28. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezek általában azok a nem megosztó témák, amikrôl lehet pár mondat könnyû csevejt letudni. Csak hogy ne nézzük egymás fejét full kussban.

Hogy ki mit fôz, mit csinált a hétvégém, esetleg ha tudod kinek szurkol, hogy mi volt a meccsen...

Mert ugye ezek pár mondatos és tuti nem kényes témák, nem hozol fel hosszadalmas vagy kellemetlen beszélgetéseket.

2023. nov. 28. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek 3-assal, idősebb férfiak között a focin kívül ilyen téma még a kertészkedés.
2023. nov. 28. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja mondjuk azért ezekkel a semleges témákkal is néha mellé lehet nyúlni, mert pl a mai vacsora kapcsán kiderül, hogy a kolléga militás vegán, vagy valami egészséges életmódnak titulált étkezési zavarral küzd, és egy baromi bizarr tiráda lesz a vége.
2023. nov. 28. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Ilyen azert itt nincs, csak foci foci foci, mi volt a gyerekkel stb.

Focit nem kovetem, gyerekem meg nincs :)

Videojatekok, kirandulasok meg oket nem erdekli.

2023. nov. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!