Amiota en is felnottek kozott dolgozok es folyamat hallom,hogy mirol van szo, azon gondolkoztam,hogy amikor gyerek voltam es a szuleim dolgoztak hasonlo kornyezetbe, akkor 0k is hasonlo temakrol beszelgettek-e?
Lehetséges.
Régen pl. sokkal többen néztek tévét, mert nem volt számítógép, internet. Tévén is csak két csatorna. Szóval kb. ugyanazokat a műsorokat nézte mindenki a tévében és másnap azt megbeszélték.
Olvastam,hogy anno a vizfogyasztas alapjan nézték,hogy melyik csatornat nezik az emberek.
Pl az 1esen ment egy film a 2esen meg valami mas.
Nézték a filmet,mert akkor alacsony volt a vizfogyasztas. Erdekes.
Ezek általában azok a nem megosztó témák, amikrôl lehet pár mondat könnyû csevejt letudni. Csak hogy ne nézzük egymás fejét full kussban.
Hogy ki mit fôz, mit csinált a hétvégém, esetleg ha tudod kinek szurkol, hogy mi volt a meccsen...
Mert ugye ezek pár mondatos és tuti nem kényes témák, nem hozol fel hosszadalmas vagy kellemetlen beszélgetéseket.
Ilyen azert itt nincs, csak foci foci foci, mi volt a gyerekkel stb.
Focit nem kovetem, gyerekem meg nincs :)
Videojatekok, kirandulasok meg oket nem erdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!