Hogyan szoktátok általában kivenni a szabadságaitokat az egész évre leosztva, nagyságrendileg?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok például, hogy:
-nyár: 2 hét nyaralás
-tél: ünnepek közötti időszak, karácsony előtti 1-2 nap
-4-5 nap meghagyva év közben, ügyintézésekre
2023. dec. 28. 04:58
11/13 anonim válasza:
Ritkán szoktam egyben huzamosabb időt kivenni, bár az is igaz, hogy még nem vagyok családos ember. A nyári és téli leállásra hagyok 5+3 napot, a bedolgozós szombatokat rendszerint ki szoktam venni szabadságként, 5 napot bent hagyok orvosi vizsgálatokra (sajnos rendszeresen kell kontrollra járnom), a többit meg nyáron úgy szoktam kivenni, hogy hétfői, és pénteki napokon, így lesz egy halom hosszú hétvégém. Ami nekem sokkal kényelmesebb, mintha egyszerre kivennék 2 hetet, aztán meg a nyár többi részében ugyanúgy dolgoznék, mint év közben. Gyakran szoktam erre-arra utazgatni, de sokkal jobban szeretem az 1-2 napos kalandokat, mint a 10 napos nyaralásokat.
12/13 anonim válasza:
bent szoktam tartani a tavalyiból legalább 10 napot, mert ha két ünnep között dolgozni kellene akkor van rá esély hogy elküldenek ilyenkor szabira mert sok szabadságom van.
ha intézni valóm van és nemtom megoldani 3 műszak mellett akkor megyek szabira nincs mese.
pihenésképp vagy elmegyek egy hétre, vagy 1-2 napra azt is hétfő-kedd vagy csüt-péntek, hogy a hétvégével hosszúnak tűnjön.
13/13 anonim válasza:
Én nyáron megyek egyben két-három hetet, a többit elosztom az évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!