Régen hogy lehetett megulni az irodaba amig szabad volt a dohanyzas epuleten belul? Hogy eltetek tul a munkaidot? Az egesz iroda budosen ment haza?
Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 08:21
2/8 anonim válasza:
Igen. Én pl. pénzügyön dolgoztam, nyolcan voltunk az irodában, abból 6 láncdohányos volt, ketten pedig egyáltalán nem dohányoztunk.
Ruhám, hajam mindig büdi volt, most így utólag már el sem tudom képzelni, hogy bírtam, de akkor sajnos "természetes" volt.
3/8 A kérdező kommentje:
A céges napon regi fotokat nezegettunk. Elosozr a regi monitorok merete tunt fel, utana pedig,hogy csomoan dohanyoztak az irodaba akkoriban.
2023. okt. 19. 11:41
4/8 anonim válasza:
Hát ezt szokták meg az emberek szóval mondhatni nem zavart senkit, bár attól még ugyanúgy káros volt. Egyébként sokáig a kocsmákban is alap volt a cigizés, sőt szórakozóhelyeken. Azt hiszem ezt is vhol 2010 fele tiltották be. Mondjuk én dohányosként se bántam már ezt a végére.
5/8 Shaddark válasza:
Régen is büdös volt a cigi?
Én úgy emlékszem ez valami EU-s dohányzás ellenes cucc volt, amikor beléptünk hogy nem szabad jó illatúnak lennie és azóta büdös. De lehet rosszul, régen volt...
6/8 anonim válasza:
Presszókba nem volt okos gondolat süteményt venni mert annak dohány íze volt:)
7/8 UlfOrmson válasza:
Gyermekkoromban ('90-es évek) még voltak a vonatokon dohányzófülkék. Akkoriban szinte "termeszetes" volt hogy az emberek mindenhol cigiznek
8/8 anonim válasza:
A 90-es években nálunk a büfé előtti folyosón gyakorlatilag nem lehetett látni a füsttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!