Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Open office irodában gyakran...

Open office irodában gyakran elkapjátok egymás betegségeit?

Figyelt kérdés
Ahol persze be is járnak betegen.

2023. aug. 8. 13:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
40%
Nem, csak a Microsoft Office irodákban volt ilyen.
2023. aug. 8. 13:42
 2/29 anonim ***** válasza:
21%

Előfordult már, de távol vagyunk egymástól, és ha valaki látványosan beteg, még nagyobb távolságot tartok tőle. Persze a levegőben/cseppfertőzéssel és érintéssel terjedő betegségeket ennyivel nem lehet elkerülni, de segít valamennyit.

Mindig mérges vagyok, ha bejönnek betegen, mellette rám haragszanak, ha otthon maradok és nem fertőzök meg másokat is.

2023. aug. 8. 14:14
 3/29 A kérdező kommentje:
2 volt már hogy elkaptad tőlük, ha igen, mit?
2023. aug. 8. 14:14
 4/29 anonim ***** válasza:
32%
Covid, megfázás.
2023. aug. 8. 14:20
 5/29 A kérdező kommentje:
Covid miatt gondolom mérgesebb vagy h úgy jöttek be? Megfázást te is gyakran kapsz el?
2023. aug. 8. 14:24
 6/29 anonim ***** válasza:
21%

Mivel akkor már nagyjából ötödször voltam covidos (három oltás után, az első két megbetegedést még teszteltem, a többi már annyira gyenge és jelentéktelen volt, hogy a járvány vége felé már nem érdekelt senkit), nem viselt meg nagyon, de tényleg mérges voltam, hogy beteg lettem a felelőtlenségük miatt.

Minden évben nagyjából kétszer fázom meg, de az utóbbi időben szerencsére nem volt olyan erős, hogy a kis délutáni rosszullétem másnap reggelre ne múljon el nyomtalanul, így szerencsésnek mondhatom magamat, de nem a munkatársaim körültekintősége miatt vagyok egészséges :)

2023. aug. 8. 14:31
 7/29 anonim ***** válasza:
65%
Amíg irodában dolgoztam, minden évben 3-4x voltam beteg, ebből általában 1-2 kidöntött legalább egy hétre. 4 éve dolgozom itthonról, azóta összesen 2x voltam beteg, pedig nem vagyok remete és gyakran járok emberek közé.
2023. aug. 8. 14:33
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam beteg lenni.
2023. aug. 8. 14:42
 9/29 A kérdező kommentje:
6 akkor ezek szerint nem csak én érzem felelőtlennek hogy nagyon betegen, covidosan is bejönnek. A kovidos kollégának említetted, hogy miatta lettél beteg?
2023. aug. 8. 14:42
 10/29 anonim ***** válasza:
26%

Soha nem voltam beteg más miatt irodában. Lehet, hogy én egy különleges faj vagyok? Vagy csak nektek iszonyat gyenge az immunrendszeretek? Vajon mit is tesztek napi szinten a saját egészségetekért? Csak az lesz beteg, aki fogékony rá. Nem gondolkodtatok el még azon, hogy ahelyett, hogy mást hibáztatnátok, vállalhatnátok a felelősséget azért, mert nem tesztek meg mindent saját testi és lelki egészségetekért.

Furcsa, mellettem lehetnek beteg emberek, én nem lettem eddig sose beteg..valamit tényleg nagyon jól csinálok..☺️

2023. aug. 8. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!