Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Open office irodában gyakran...

Open office irodában gyakran elkapjátok egymás betegségeit?

Figyelt kérdés
Ahol persze be is járnak betegen.

2023. aug. 8. 13:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%

Biztos igaz amit ajánlasz, van akinek megy az ilyen agykontroll, van aki meg valamiért mesüge használni ( pl én) Már nem vagyok fiatal csirke, de valahogy nem tudom ezt a pozitív bevonzást fenntartani hosszabb ideig. DE hát az ember amíg él, tanul., szóval még akár rá is szokhatok. Mindenesetre igyekszem majd nem félni attól, hogy elkapok valamit :)

Amúgy csodálom az ilyen képességű embereket, szóval le a kalappal előtted, ha az életedben mindig tudod alkalmazni :)

2023. aug. 8. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen. ☺️

Nézd meg esetleg a Titok című filmet, hátha így könnyebben fog menni. 🙂

2023. aug. 8. 15:50
 23/29 A kérdező kommentje:
22 mit csinálnál, ha tényleg úgy rendesen megfáznál, vagy influenzás lennél?
2023. aug. 8. 15:53
 24/29 anonim ***** válasza:
70%

Süt belőled a jóindulat. De mindegy. 🤦🙄🤷

Sose voltam influenzás. Azt se tudom, hogy mi az.

Ha megfázok, az csak a saját felelősségem. Nem mutogatok másra, hogy az a szemét kolléga miért jött be betegen..stb..

Sokat foglalkoztam már ezzel, és teljesen tisztában vagyok azzal, én pl. fizikálisan csak akkor tudok beteg lenni, ha lelkiekben nem vagyok ép, tehát valami trauma, vagy megrázkódtatás ér, vagy stresszes volt az életem. Akkor ilyenkor a kiváltó okot szüntetem meg és furcsa mód gyorsan meg is gyógyulok fizikálisan.

A legtöbb betegség pedig lelki eredetű.

Mivel nagyon odafigyelek az egészségemre, ezért is vagyok nagyon ritkán beteg.

2023. aug. 8. 16:03
 25/29 A kérdező kommentje:
24 Jóindulatúan kérdeztem :) Volt egy hasonló kolléganőm mint Te, és amikor egyszer nagyon megfázott, akkor persze értetlenül állt az egészhez, hogy vele márpedig ilyen nem történhet. Mondtuk, hogy de igen, mert mindenki náthás te is az leszel.
2023. aug. 8. 16:05
 26/29 anonim ***** válasza:
70%

Én nem azt mondtam, hogy halálomig sose leszek beteg. Arra próbáltam rávilágítani, ha beteg leszek, az az én felelősségem, nem a másiké. Ti ujjal mutogattok, hogy az a szemét beteg kolléga a hibás, hogy ti betegek lettek. Pedig nem. Ti vagytok a felelősek, mert nem tesztek meg mindent azért, hogy ellenálló legyen az immunrendszeretek a betegségekkel szemben.

Én felvállalom a felelősséget, és ti?

2023. aug. 8. 16:16
 27/29 A kérdező kommentje:
26 azt sehol nem írtam h hibáztatok bárkit, de attól még elkapom ha kell ha nem tőlük
2023. aug. 8. 16:17
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha ellenálló az immunrendszered, mert mindent megteszel saját testi és lelki egészségedért, akkor nem leszel beteg.

Pedig a 27-es kommented utolsó szavával éppen őket hibáztatod. Ez a felelősség elhárítás.

2023. aug. 8. 16:22
 29/29 anonim ***** válasza:
23%

21-es vagyok, amúgy eszembe jutott, hogy egyszer volt már sikerélményem. :D

tavaly vizsgáztam vezetésből, és hát annyira nem voltam ügyes. Az oktatóm azt mondta, amikor beülök mellé, mantrázzam azt hogy minden rendben van, jól érzem magam, minden értem történik, biztonságban vagyok. És ne csak mantrázzam, higgyek is benne. Na, hát annyira le akartam vizsgázni rengeteg pótóra után, hogy valahogy sikerült bevonzanom. Sikerült a vizsga elsőre. Nem tudom, hogy amúgy miért nem mindennapos egy ilyen bevonzás. Biztos igaz az, hogy mindenki a saját életét korlátozza.

Bocsi, ha eltértem a témától kérdező.

Amúgy nekem írtál privátot, amiben kérdezed, hogy bemegyek-e náthásan dolgozni. Nem. Mivel a közérzetem is szar olyankor, meg alapból gyenge vagyok, így a magam érdekében inkább nem megyek dolgozni, hanem pihenek pár napot. De mindent megteszek otthon a mielőbbi gyógyulásom érdekében. :)

2023. aug. 8. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!