Szeretnék jövőre szerencsét próbálni Angliában.Pozitív vagy negatív vélemények??
Ha szerencset próbálsz akkor negativ elmenyed lessz.
Szakmával, nyelvtudással es rendesen megtervezett költozessel pozitiv lessz.
Mi laktunk már kint pár évet, 5 éve hazajöttünk, jövőre költözünk vissza. Még nekünk is utána kell járni, hogy így a brexit után pontosan mi a teendő, de az NI (táasadalombiztosítás) számunk megmaradt, így nem annyira nulláról megyünk.
Ha beszélsz angolul, munka sok van, futár, takarító, raktár, ha szakmád is van, még jobb, illetve papír, bizonyítvány nem annyira kellett akkor, elég a tapasztalat, próbamunka, hogy értesz az adott dologhoz. Én vállalkozó voltam, lényegesen jobbak a kinti vállalkozás feltételei. Fővállalkozó alatt lehetsz alvállalkozó. Én így takarítottam az első két évben magánházakat. Egyedül, kutya nem zavart. Megbántuk, hogy hazajöttünk. Illetve csalódottak vagyunk, hogy a saját hazánk társadalma taszít vissza.
Már nem lehet csak úgy "szerencsét próbálni". Csak és kizárólag vízummal lehet dolgozni.
Ehhez szükséges:
- munka szerződés egy olyan munkáltatótól, aki szponzorként regisztrált a belügyminisztériumnál
- minimum £26500 évi fizetés
- angol nyelvvizsga
A vízum beadásáért £719-£1500 közötti összeget kell fizetni, plusz £624/év egészségügyi biztosítást.
Ezen felül bizonyítanod kell, hogy van minimum £1270 a számládon (vagy készpénzben), amiből el tudod tartani magad az első fizetésedig a kiérkezésed után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!