Hogyan képezzem át magam felnőttként ha mindenki csak a dolgok negatív oldalaival jön nekem?
Pl gondolkodtam hogy elmennék buszsofőrnek, úgyis hiány van belőlük. Mondták nekem hogy dehát nagyon stresszes, meg sokat van úton, hülye utasok, nagy felelősség, rossz időbeosztás.
Aztán gondolkodtam targoncás jogosítványon, amivel mennék gyárba 2-3 műszakba. Kis esélyel találnék 1 műszakos melót is. Erre mondták hogy dehát 3 műszak, sosem lesz semmire időm, meg tré gyári munka igénytelen, primitív munkatársakkal.
Aztán gondolkodtam bolti eladó-pénztáros melón. Erre azt kaptam hogy nagyon nehéz, robotolni kell, sosem lesz 2 perc pihenőm sem és mivel nagy a fluktuáció így én sem fogom sokáig bírni.
A fizetés az összes helyen átlagos MO-i viszonylatban.
Namost ha állandóan van aki lebeszél mindenről, és nem csak egy ember. Így hogy a bánatba tudjak elhelyezkedni értelmesen egy munkahelyen?
Most is dolgozom, de belefáradtam már ebbe a munkahelybe (konyha), és változatosságot szeretnék. De folyton jön valaki aki elbizonytalanít de alternatívát meg nem mond helyette. És így mostmár én is ezeknek a lehetőségeknek a negatív oldalait látom köszönhetően annak hogy elmondták nekem. Tényleg szeretnék egy normális, hosszútávú állást, de így nehéz. Igazából nem is tudom hogy most mire akarok választ kapni, talán csak egyéni tapasztalatokra vagyok kíváncsi, kinek hogy ment az elhelyezkedés, tanulás felnőttként.
F33, vidékről.
Nem hazudtak. Az összes munka amit felsoroltál, szar, beleértve a konyhait is. Ezekért tanulni is felesleges.
Mivel én sajnos anno megalltam a szakmunkás végzettségnél, így én is csak ilyen szutyok melókra pályázhatok, fillérekért. Úgyhogy így 50 fele mosz újra tanulok, mert elegem van...
Nem tudom, nézelődj még, olyat keress, amihez legalább érettségi kell.
Da ha így állok/állítanak hozzá hogy minden munka sz*r, akkor nem fogok előrejutni.
Érettségim van, sőt tovább is tanultam de egyéb okok miatt abbamaradt.
Mit tanulsz így 50 felé?
Altalaban azert szoktak lebeszelni masok, mert (tudat alatt) nem akarjak, h kitunj kozuluk, h tobbre vidd.
Ugyhogy ne hallgass senkire, csakis sajat magadra.
Keszits listat a pro es kontra dolgokrol, melyik eri meg legjobban ido/penz aranyaban.
Mihez van érzéked, tehetséged, vágyad?
A buszvezető tűnik ezekből a legjobbnak, egyre jobban fizetik. Minden munkának van rossz része, ne csak ezt nézd.
Mindenki dolgozni fog helyetted és mindenki eltart majd?
Ne másokkal foglalkozz, ez a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!