Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan képezzem át magam...

Hogyan képezzem át magam felnőttként ha mindenki csak a dolgok negatív oldalaival jön nekem?

Figyelt kérdés

Pl gondolkodtam hogy elmennék buszsofőrnek, úgyis hiány van belőlük. Mondták nekem hogy dehát nagyon stresszes, meg sokat van úton, hülye utasok, nagy felelősség, rossz időbeosztás.

Aztán gondolkodtam targoncás jogosítványon, amivel mennék gyárba 2-3 műszakba. Kis esélyel találnék 1 műszakos melót is. Erre mondták hogy dehát 3 műszak, sosem lesz semmire időm, meg tré gyári munka igénytelen, primitív munkatársakkal.

Aztán gondolkodtam bolti eladó-pénztáros melón. Erre azt kaptam hogy nagyon nehéz, robotolni kell, sosem lesz 2 perc pihenőm sem és mivel nagy a fluktuáció így én sem fogom sokáig bírni.

A fizetés az összes helyen átlagos MO-i viszonylatban.

Namost ha állandóan van aki lebeszél mindenről, és nem csak egy ember. Így hogy a bánatba tudjak elhelyezkedni értelmesen egy munkahelyen?

Most is dolgozom, de belefáradtam már ebbe a munkahelybe (konyha), és változatosságot szeretnék. De folyton jön valaki aki elbizonytalanít de alternatívát meg nem mond helyette. És így mostmár én is ezeknek a lehetőségeknek a negatív oldalait látom köszönhetően annak hogy elmondták nekem. Tényleg szeretnék egy normális, hosszútávú állást, de így nehéz. Igazából nem is tudom hogy most mire akarok választ kapni, talán csak egyéni tapasztalatokra vagyok kíváncsi, kinek hogy ment az elhelyezkedés, tanulás felnőttként.

F33, vidékről.

2023. júl. 31. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pályaválasztási tanácsadó vagy bármi, ők motiváltak, hogy segítsenek.

Írj össze előre érdeklődési köröket, meg hogy ha van olyan amit vállalkozásban csinálnál - a példa kedvéért - asztalos, villanyszerelő bármi.

2023. júl. 31. 18:51
 12/12 BlackSword ***** válasza:
100%

Minden munkának van előnye, hátránya, jó oldala, meg rossz oldala... másrészt nem is való mindenkinek minden munkakör... pl amit én szeretek csinálni, mert élvezem, megnyugtat, attól más sikítófraszt kap, és fordítva...

Az a lényeg, hogy Te mit szeretnél csinálni... kéretlen tanácsot mindig fogsz kapni, azokat ignoráld...

2023. júl. 31. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!