Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor gyerekek voltatok,...

Amikor gyerekek voltatok, mivel szerettetek volna foglalkozni felnőttként? Végül mi lett a foglalkozásotok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 23. 19:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%

Oviban, általános közepéig volt ott szinte minden: tanár (több rokon után), rendőr (erre nem volt különösebb okom, "csak" szimplán érdekesnek tűnt, amikor még nem volt ennyire nyilvánvalóan politikai átitatású), színész-, énekesnő (nem a hírnév miatt, hanem mindig is imádtam nézni, hogyan is készül egy-egy film/sorozat, tetszettek a díszletek, a színfalak mögötti dinamika, feladatok, meg az egész procedúra). De aztán fokozatosan derült ki, hogy melyik miért nem testhezálló dolog a számomra..

Általánosban jött a csillagász, de sajnos az is hamar kiderült, hogy bármennyire érdekel, sosem lesz több egy hobbinál, mert egyszerűen nem volt meg hozzá az agyam. (mert engem főleg a műholdak, szondák, marsjárók, hordozórakéták, csillagvizsgálók, űrtávcsövek és egyéb eszközök érdekelnek) Utána jött a szinkronszínészet, ami nagyon érdekelt, de az ahhoz szükséges iskolát, szerintem, én sem tudnám elvégezni. Arról nem is beszélve, hogy több helyen is azt olvastam, hogy kapcsolatok nélkül, ma már ezt sem lehet elindítani.

Aztán végül közgazdász diploma van folyamatban; az utolsó előtti félévemben vagyok.

2023. dec. 25. 14:10
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Elég sok minden érdekelt gyerekként, a kedvencem, hogy bankban akartam dolgozni, mert egyszer hallottam, hogy ott jól keresnek. Gimiben már pszichológus pálya kezdett érdekelni, de nem voltam annyira jó tanuló, hogy meglegyen a pontszámom, ezért szociális munkás lettem. Szeretem csak picit messzi van a jólkereséstől 😅
2023. dec. 25. 16:30
 23/26 anonim ***** válasza:
29%
Gyerekként újságszerkesztést gondoltam, majd idősebbként - korhatáros érdeklődés miatt - szívesen dolgoztam volna a médiahatóságnál. Egyébként saját szakállra nagyon beleástam magamat a területbe. Ezekből semmi nem lett, de szerkesztéssel kapcsolatban korábban informatikai szerkesztéseket és képszerkesztést tanultam. Illetve szeretek fotózni, de az is csak hobbi maradt. Végül sima irodista lettem, de aztán tanultam még pedagógiai-családsegítő-gyermekvédelmi ügyintézést és szociális szférába kerültem be. Közben pedig blogon könyvkritikákat és ritkán egyéb kritikákat írok. A kritikáimban megjelölöm a korosztályt és ez szakmai ártalom a pedagógiai tudásomból. :-) Mindemellett mellékágon spirituális tanácsadást végzek. Úgyhogy nagyon sokrétű vagyok.
2023. dec. 25. 22:06
 24/26 anonim ***** válasza:
31%

Először régész, aztán kalligráfus.

Tanár lettem.

2023. dec. 26. 06:05
 25/26 anonim ***** válasza:
79%
A kérdező vagy ki pontoz le mindenkit, mert nem a saját vágya szerint élünk?
2023. dec. 26. 20:48
 26/26 A kérdező kommentje:
Én is azt nézem, hogy valaki mindenkit lepontoz pedig semmi rossz nincs a válaszokban.
2023. dec. 30. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!