Amikor gyerekek voltatok, mivel szerettetek volna foglalkozni felnőttként? Végül mi lett a foglalkozásotok?
Oviban, általános közepéig volt ott szinte minden: tanár (több rokon után), rendőr (erre nem volt különösebb okom, "csak" szimplán érdekesnek tűnt, amikor még nem volt ennyire nyilvánvalóan politikai átitatású), színész-, énekesnő (nem a hírnév miatt, hanem mindig is imádtam nézni, hogyan is készül egy-egy film/sorozat, tetszettek a díszletek, a színfalak mögötti dinamika, feladatok, meg az egész procedúra). De aztán fokozatosan derült ki, hogy melyik miért nem testhezálló dolog a számomra..
Általánosban jött a csillagász, de sajnos az is hamar kiderült, hogy bármennyire érdekel, sosem lesz több egy hobbinál, mert egyszerűen nem volt meg hozzá az agyam. (mert engem főleg a műholdak, szondák, marsjárók, hordozórakéták, csillagvizsgálók, űrtávcsövek és egyéb eszközök érdekelnek) Utána jött a szinkronszínészet, ami nagyon érdekelt, de az ahhoz szükséges iskolát, szerintem, én sem tudnám elvégezni. Arról nem is beszélve, hogy több helyen is azt olvastam, hogy kapcsolatok nélkül, ma már ezt sem lehet elindítani.
Aztán végül közgazdász diploma van folyamatban; az utolsó előtti félévemben vagyok.
Először régész, aztán kalligráfus.
Tanár lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!