Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor gyerekek voltatok,...

Amikor gyerekek voltatok, mivel szerettetek volna foglalkozni felnőttként? Végül mi lett a foglalkozásotok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 23. 19:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem foglalkoztam vele és nem is érdekelt mi leszek, ha nagy leszek. Aztán eszerint alakult az életem. Tanultam olyat, ami egy idő után egyáltalán nem érdekelt, de mikor dolgozni kezdtem az már érdekelt. Mivel nagyon rossz volt számomra a sztenderd munkarend, munkahelyre be, "kollégák+főnökök", ha jól dolgozol, akkor szívatnak stb. egy idő után kerestem a lehetőségét, hogy úgy dolgozzak, ahogy szeretnék, azt csináljam, amit szeretek és sok pénzt keressek vele. Ez be is jött mostanra. Nincs klasszikus munkahelyem, a kollégák a beosztottjaim, főnökeim az ügyfelek, sok pénz, jó munka.
2023. dec. 23. 20:15
 12/26 anonim ***** válasza:
40%
#11 na jó, de mivel foglalkozol? :D
2023. dec. 23. 20:17
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem publikus, ha nem írtam le, de kitalálható.
2023. dec. 23. 20:18
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
10-es vagyok. Most jut eszebe, nem is értem hogy hagyhattam ki. Régész mindig szerettem volna lenni, kisgyerekkorom óta imádom az ókori kultúrákat. Már gyerekként is rengeteget olvastam róla, néztem tv müsorokat. Ez most is így van. De mint minden máshoz, ehhez is úgy érzem hogy hülye lennék, nem tudnám elvégezni az iskolát.
2023. dec. 23. 20:19
 15/26 anonim ***** válasza:
36%
Most fejeztem be egy kiegészítő felsőfokú képzést. Feltétele volt az alapdiploma. Ez minden volt, csak nem bonyolult. Az alapképzés persze más.
2023. dec. 23. 20:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Orvos, aztán rájöttem, hogy rosszul vagyok a vértől. Végül szociális munkás lettem. Nem gyerekként de fiatalon szívesen dolgoztam volna reptéren légiforgalom irányítóként, de mivel migrénes vagyok elég gyorsan kiestem volna onnan is 🙄
2023. dec. 23. 21:13
 17/26 anonim ***** válasza:
61%
Szakács szerettem volna lenni, de nem lehettem ez, így szociális területen dolgozo,. (F!)
2023. dec. 23. 23:17
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Kb 3-4 évesen: Katona, majd kicsivel később autószerelő

6-9 évesen: Csillagász

10-15 évesen: Informatikus

Végül informatika szakra is mentem, jártam oda 4 évet, de olyan szar volt az iskola, az emberek, tanárok, osztály, oktatás, minden hogy meggyűlöltem az egészet, és nem dolgoztam benne soha. Nem is értek hozzá. Ott kaptam érettségit meg egy számítógépes rendszerkarbantartò valamit.

Ezek után építőipari suliba mentem, ahol 2 évet töltöttem/nyári szünetben dolgoztam építkezésen/, és mellette ùszòmesterkedtem. Abban sem dolgoztam csak másodállásban, mert közben letettem a személy- és vagyonőrit/mellé a fegyverismeretit/, és ezzel keresek annyit, mintha burkolòként szenvednék, itt meg csak aludni kell. Munka mellett féléve unalombòl letettem a nehézgépkezelőit is. Az tetszik is, úgyhogy tervben van váltani majd arra, meg a pénz is jobb.

Ja, meg még egy évem van a gépjármű mechatronikai technikus szakmábòl/szintén a főállásom mellett tettem le az eddigi egy évet havi 300-400 òra mellett/. De azt csak hobbiból kezdtem el, nem akarok benne dolgozni. Meg nemrég felvettek egyetemre is/jogi szakra/, csak most passzívon vagyok, és most akarok valami kényelmes melóra váltani, ami mellett be tudok járni rendesen dolgozni/mert havi 300-400 óra mellett nem fog menni/. De amúgy is unom már az őrködést, mert lassan 3 éve csinálom, és uncsi, előrelépés szinte 0, úgy kezelnek minket mint valami csicskát, stb. Szóval valami jobbra vágyom.

De vannak még terveim, mert sok minden érdekel!

2023. dec. 23. 23:44
 19/26 anonim ***** válasza:
71%
Az kimaradt, hogy gimiben szerettem volna sok minden lenni, pl tanár, de az a rossz fizetés miatt nem lettem. Eszembe jutott a hivatásos élet is, de rossz a szemem, úgyhogy egyelőre kilőttem. Eszembe jutott a Filmműveszeti Egyetem is, de ràjöttem hogy én nem vagyok oda való. 18 évesen épphogy az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy az építőipari sulit választom érettségi után. :D
2023. dec. 23. 23:49
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Gyerekként érdekeltem a számitogépek és azzal is szerettem volna foglalkozni, de később mégis szobafestő lettem. Azóta is festőként dolgozok, 2 munkám volt rövid ideig ami nem festés volt.
2023. dec. 24. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!