Amikor gyerekek voltatok, mivel szerettetek volna foglalkozni felnőttként? Végül mi lett a foglalkozásotok?
Kb 3-4 évesen: Katona, majd kicsivel később autószerelő
6-9 évesen: Csillagász
10-15 évesen: Informatikus
Végül informatika szakra is mentem, jártam oda 4 évet, de olyan szar volt az iskola, az emberek, tanárok, osztály, oktatás, minden hogy meggyűlöltem az egészet, és nem dolgoztam benne soha. Nem is értek hozzá. Ott kaptam érettségit meg egy számítógépes rendszerkarbantartò valamit.
Ezek után építőipari suliba mentem, ahol 2 évet töltöttem/nyári szünetben dolgoztam építkezésen/, és mellette ùszòmesterkedtem. Abban sem dolgoztam csak másodállásban, mert közben letettem a személy- és vagyonőrit/mellé a fegyverismeretit/, és ezzel keresek annyit, mintha burkolòként szenvednék, itt meg csak aludni kell. Munka mellett féléve unalombòl letettem a nehézgépkezelőit is. Az tetszik is, úgyhogy tervben van váltani majd arra, meg a pénz is jobb.
Ja, meg még egy évem van a gépjármű mechatronikai technikus szakmábòl/szintén a főállásom mellett tettem le az eddigi egy évet havi 300-400 òra mellett/. De azt csak hobbiból kezdtem el, nem akarok benne dolgozni. Meg nemrég felvettek egyetemre is/jogi szakra/, csak most passzívon vagyok, és most akarok valami kényelmes melóra váltani, ami mellett be tudok járni rendesen dolgozni/mert havi 300-400 óra mellett nem fog menni/. De amúgy is unom már az őrködést, mert lassan 3 éve csinálom, és uncsi, előrelépés szinte 0, úgy kezelnek minket mint valami csicskát, stb. Szóval valami jobbra vágyom.
De vannak még terveim, mert sok minden érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!