Női munkahelyre bekerülő férfit automatikusan imádni kezdik a nők?
Láttam hogy vagy egy éve a HR-re bekerült egy pasi 8 nő közé, és kb. úgy bánnak vele mint a kiskedvencükkel, viccelődnek, poénkodva "flörtöl" vele az összes, céges karácsonyon még ölelgették is.
Ez automatikusan alakul így ki, bárki és bármilyen is a pasi?
Nem. Nálunk kevesebb férfi van. A normálisakkal elvagyunk, akik elbújnak, azok után nem bújik senki.
Ez a "körbenyalni valaki picsáját, csak mert farka van" vagy az öregekre, vagy azokra jellemző, akik nem tudnak természetesen viselkedni férfiakkal.
Nem. Vagy legalábbis csak kezdeti öröm, de a csávó személyiségétől függ, mennyire szerethető.
Van aki ki is használja ezt, mindent megtesz azért, hogy a többiek körbe udvarolják.
Valahogy tényleg az idősebbekre jellemző ez inkább, tapasztaltam. Nemrég jött hozzánk egy fiatal jóképű kolléga, az idősebb kolléganők kedvence. Hogy miért? Egyikük megmondta: mi már az esélytelenek nyugalmàval kedveskedhetünk vele, senki sem fogja félreérteni.
Ha ölelgették is, lehet hogy meleg a pasi. Azt, főleg a fiatalabb nők szokták szeretni, mert úgy tudnak férfival barátkozni, hogy tuti nincs mögötte más szándék.
Mindenestre nem, nincs így automatikusan. Ahogyan itt írták személyiség függő is.
Nem. Mármint lehet bűn ronda a pasi, èn eddig csak olyat láttam. Volt olyan aki egy csövestől is büdösebb volt, mègis nyalták a seggèt.
Ez a női dolgozókon múlik. Ha ilyen kièhezett típusok akik bárkinek örülnènek akkor automatikusan kedvenc lesz az egyetlen fèrfi dolgozó, mindegy hogy nèz ki.
Ha normálisak, nem kièhezettek akkor nem fognak versenyezni èrte.
Dehogy, itt is csak a jó öreg „amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten” elve érvényesül. Én itt 5 nő között vagyok irodában, 30-45 évesek, mind házasok (én is!), mondhatom hogy a tenyerükön hordoznak, sokat segítek nekik ebben-abban, hülyéskedem velük, stb., jó a hangulat mindig, ritkán még kocsmázni is szoktunk munka után. Lehetnék akármilyen Mr. Universum, attól sem szeretnének jobban.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!