Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen kovetkezmenyei lehetnek...

Milyen kovetkezmenyei lehetnek ha femondasom utolso napjan valami kart okozok a cegnek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, közben láttam amiket írtál. Kirúgni persze nem tudnak, esetleg azonnal felmentenek a munkavégzés alól, ha erre játszol. DE! A kirúgáson kívül a kártérítés is erősen játszhat, függ attól, mi van a szerződésedben (illetve a Munka Törvénykönyvében), és ha ebben a szituban csak halványan is felmerül, hogy szándékosan csináltad, akkor lehet (nem biztos persze, de lehet), hogy bekeményítenek és ebbe az irányba elviszik.
2023. dec. 21. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szándékos, lehet börtön is belőle.
2023. dec. 21. 14:11
 13/20 A kérdező kommentje:

Azért ezzel nagyon vigyázni kell! Ha mondjuk haláleset következik a felelőtlenségedből, akkor akár még börtönbe is kerülhetsz gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

Arra gondoltam,hogy pl a rendeles amikkel foglalkozok, mondjuk teljesen mas aru megy ki. vagy teljesen masik cimre.

2023. dec. 21. 14:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Oke, koszi a jotanacsokat. Kicsit duhos vagyok ez miatt,hogy ennyi ido utan leepitenek. Es mondvacsinalt indokot keresnek, pedig csak siman nem jovok ki jol a kollegakkal,mert en nem beszelek ki masokat a hatuk mogott vagy nem akaork artani masoknak szandekosan. A tobbiek ilyenek. Valaki bejon,majd kimegy az ajton es mar egybol rola beszelnek. En meg nem ilyen vagyok. Pont az a szitu mint mikor az iskolaban vannak akiket "kikozositenek" vlamiert. Pl mert nem Adidas a cipoje
2023. dec. 21. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy a WC papírt viszed haza vagy átutalod magadnak a cég összes pénzét.
2023. dec. 21. 14:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Félre ne érts, én megértem, hogy dühös vagy, ha elbántak veled. Nekem is volt olyan munkahelyem, ahol távozáskor legszívesebben a poroltót beleállítottam volna a főnök monitorába, illetve a fénymásolót kéjes örömmel dobtam volna ki az ablakon, az alatta parkoló autójára. De én többet veszítettem volna vele, mint ő. Az ilyen utolsó napi bosszúkkal szinte mindig a távozó fél fogja jobban megszívni.
2023. dec. 21. 16:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne tedd!

Csak magaddal b@szol ki. Ha híre megy, hogy szándékosan kárt okoztál, a szakmádban máshol sem alkalmaznak majd.

2023. dec. 21. 18:27
 18/20 anonim ***** válasza:

13#

Ha ezt teszed, akkor a megrendelőkkel cseszel ki. Csórik ott várják a csomagjukat. Ezzel nem a cégen állsz bosszut.

2023. dec. 21. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Sajnos a cégen is bosszút áll, mert többet nem rendelnek onnan az emberek.
2023. dec. 21. 20:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet odaadni a teljes ugyfellistat egy konkurens cegnek??
2023. dec. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!