Milyen kovetkezmenyei lehetnek ha femondasom utolso napjan valami kart okozok a cegnek?
Kirúgnak 😃
Egyébként nagyban függ a körülményektől.
Kicsit részletesebben?
oke. Veguk ket csoportra.
marciusig vagyok allomanyban.
Ha addig barmifele kart okozok a cegnek akar figyelmetlensegbol, akkor meguthetem e a bokam? Szerintem nem, max mi lehet hisz ugyis kirugnak.
2. a szandekossag, ha szandekosan nem vegzek el egy biztonsagi ellenorzest,vagy tudom,hogy az rossz kimenettel fog zarulni,megis hagyom a folyamatot.
rendelesek, ugyfelekkel torteno informaciotartas a munkakor.
es akkor az utolso a 3. pont, ha szandekosan okozok kárt, pl kirugom a szék labát. vagy veletlenul a konyokommel leverek vlamit es eltorik, pl monitor. Komolyan veletlenul. Nem bosszuallasi tanacsokat keresek. Csak erdekel,hogy mit tudnak tenni ha pl tortennek balesetek.
Csak arra azért vigyázz, hogy ne az ügyfeleken csattanjon, akik semmit nem ártottak neked.
A munkaköri leírásban a károkozásra nem tértek ki? Általában benne szokott lenni. Nos, ha véletlenül levered a monitort... A tulajon múlik, kifizetteti-e, vagy van olyan jószívű, hogy ennyitől még eltekint.
Megint más, ha eldugítod a budit es jöhetnek a szerelők. Az nyilván véletlen...
Lényeg, hogy ha bármivel is nem értesz egyet, nem tartod jigosnak, akkor azt nem is kell aláírnod. A vitás eseteket a munkaügyi bíróság is rendezheti.
"ha szandekosan nem vegzek el egy biztonsagi ellenorzest,vagy tudom,hogy az rossz kimenettel fog zarulni,megis hagyom a folyamatot"
Azért ezzel nagyon vigyázni kell! Ha mondjuk haláleset következik a felelőtlenségedből, akkor akár még börtönbe is kerülhetsz gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!