Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen,munkaidoben...

Munkahelyen,munkaidoben torteno alvas,milyen kovetkezmenyekkel jarhat?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy hotelban dolgozom a takarito csapatban . Agyenmuket kell rendelnem,raktarat feltolteni,szinteket stb.Eleg unalmas melo,neha ugy elpilledek a raktarban. Egyenlore még senki sem vette eszre. Mire szamitsak lebukas eseten? Szerintem kirugni nem fognak..
2023. szept. 22. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Főnök függő.

Ha tud róla, hogy unalmas a munka, nem sok feladatod van, akkor meg kell értenie.

2023. szept. 22. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha tobb munka lenne, megcsinalnam. De kb ennyi az elvaraas napi 8 orara.
2023. szept. 22. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Ez a munkahelytől függ. Én rendszergazda vagyok, a felettesem azt mondta, hogy őt az érdekli, hogy a rendszer működjön, és a feladatot megcsináljam. Ha akarom, akár a felét otthonról is csinálhatom. Ha nekem úgy kényelmes, akár aludhatok is, ha utána a feladatokat megcsinálom. Csak fel tudjak kelni, ha valami s.o.s. helyzet van.

De nyilván ez munkahelytől, vezetőtől, és munkakörtől függ. Ha mondjuk egy buszvezető aludna el munka közben, az már kevésbé lenne tolerálható.

2023. szept. 22. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem túl szerencsés helyzet - és tényleg nagyban függ attól, hogy milyen felfogású a főnököd. Én - ha főnök lennék, - nem támogatnám, hogy a beosztottam aludjon munkaidőben, de feleslegesen szemétkedni sincs túl sok értelme. Valószínű, hogy a stratégiám engedné a pihegést azzal a feltétellel, hogy állandóan elérhető vagy és rendelkezésre állsz szükség esetén - munkaidőben. Másik megoldás lehet, hogy rugalmasan kezelnénk veled a munkaidőt, ami ez esetben azt fedi, hogy amikor tényleg nincs munka, akkor később jöhetsz, előbb mehetsz egy kicsivel - de mindig a tudtommal, - ugyanakkor amikor sok munka van, akkor nem húzod a szádat, hogy bent kell maradni másfél órával többet. Lehet ezt kiegyensúlyozottan, értelemmel megtöltve is csinálni, - csak a közös akarat kell hozzá és az, hogy az íratlan szerződés egyik pólusa se nézze hülyének a másikat.
2023. szept. 22. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Majd ad neked +20 szobát hogy tedd őket rendbe és nem lesz időd aludni
2023. szept. 22. 12:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt a lanyok csinaljak,nekik mas a feladatuk. Mas fizetesen is vannak.
2023. szept. 22. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
Ha munkaidőbe alszol páros lábbal rúgnak ki, nem azért fizetnek hogy aludj
2023. szept. 22. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Azelott ejszakas melom volt. Ott gyakran aludtam. Kiirtam az ajtora,ha valami van akkor ez a szamot lehet hivni.
2023. szept. 22. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire nehéz új embert találni.
2023. szept. 24. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!