Ha csak azért leszek vendéglàtós mert nincs màs, de am nem is akarok az lenni. Ennek milyen kovetkezmenyei lehetnek?
Figyelt kérdés
Lehet e belole baj?? Nagy baj???2019. okt. 13. 21:23
1/9 anonim válasza:
Egy pillanatig komolyan vettem a kérdést, aztán szikra gyúlt az agyamban, és megvilágosodtam. Obikám, fejezd be.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak komoly valaszokat.
2019. okt. 13. 21:27
3/9 anonim válasza:
Ha nem szereted, nem is fogod jól csinálni.
4/9 anonim válasza:
Ha nem szereted ki fogsz égni. Max. egy darabig csinálnám a helyedben.
5/9 anonim válasza:
Annyi baj lehet belőle,hogy teljesen ki fogsz égni,és előbb-utóbb úgyis otthagyod,mert nem fogod bírni.
(Saját tapasztalatból írom ezt.)
6/9 anonim válasza:
Egy hetet nem fogsz túlélni benne. De vagyonörként se menne. Neked nem megy a munka.
7/9 anonim válasza:
Megvádolnak vágyott életviteli szektoron kívül eső munkaválasztással, és 20 év letöltendőt kapsz.
8/9 anonim válasza:
Egy hét után sírva fogsz haza szaladni.
Már gyerekkènt is nagyon belelàttam az átkozott vendéglàtàsba, mert édesanyám is abban dolgozik, aztán belekerültem néha-néha én is ideiglenesen(csak néhány napra összesen), aztán megismertem egy szakàcsot akivel aztán azért nem lett semmi, mert kb éjjel-nappal dolgozott szabadnap nélkül. Igen, valóban ilyen a vendéglàtàs, nem mese. Én nem tudnám szeretni, de szerencsére sokan szeretik.
Tudom, hogy kamu kérdés, de ha nem tetszik, max ideiglenesen csináld, Obi. Bár kétlem, hogy kellenèl akár egy kávézónak is...
9/9 anonim válasza:
Nagy baj, ha drogos leszel. Ha alkoholista leszel az nem nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!