Mi az oka, hogy sok munkahelyen nem lehet kimenni enni (sőt van ahol még vécére se), de cigarettázni fél óránként ki szabad járni?
Figyelt kérdés
A cigi az létszükséglet, de az evés meg a székelés az nem?2023. dec. 16. 12:12
1/14 anonim válasza:
Van az ebédszünet (1x)és van az egészségügyi szünet,pár perc. Aki dohányzással üti el, szíve joga.
2/14 anonim válasza:
Mert az lètszüksèg. Kávèzni is lehet menni fèl óránkènt fèl órákra. Az se tűnik fel senkinek.
Ha összefosod magad, vagy nőkènt betètet kellene cserèlned akár 1x is akkor rohadj meg.
3/14 anonim válasza:
Ahol cigizni ki lehet menni, ott wc-re is. Az evés annyiban lehet más, h lehet a kaja nem ott van, ahol dolgozol.
Amúgy a wc-vel én úgy vagyok, h nem akkor megyek, amikor szabad, hanem amikor kell. Nem dolgoznék olyan helyen, pl futószalag mellett, ahol annyira kötött a dolog, h ne lehessen megoldani 5 percet.
4/14 anonim válasza:
Nálunk egyik sincs tiltva, mindent szabad bármikor, de a munka jellege miatt erre vagy van lehetőséged, vagy nincs.
5/14 anonim válasza:
pont az, hogyha nincs szem előtt az ember, akkor biztos nem dolgozik.
6/14 anonim válasza:
Kinaiak olyanok (pl eladokent boltban)hogy egyszer sincs szünet. Kajálni is a sorok közt ehetsz csak titokban, ha meglátják kirugnak.
7/14 anonim válasza:
Volt olyan munkahelyem, ahol a mi pihenő termünk az épület másik végén volt, ahol volt mosdó és konyha és a személyes holmink.
A kijárat 5 méterre, oda ki lehetett menni dohányozn néha.
Így elképzelhető.
8/14 anonim válasza:
Végülis a cigizis is étkezés, mert a kialakuló rákos sejteket etetjük vele.
9/14 anonim válasza:
8, de itt az volt a kérdés, hogy azt lehet e szünetben, vagy külön szünet jár e ennek?
10/14 anonim válasza:
Amíg dohányoztam, én is folyamatosan kijártam. Az nem olyan, hogy egyszer rágyújtasz, aztàn már többször nem is kell aznap. 30-60 perc után már másra sem tudtam gondolni. Sokkal hatékonyabb voltam a cigi után. Végülis ezért szoktam le. Ha épp a kezemben volt egy szál, arra gondoltam, hogy még legalább 20 percet kell várnom a következőre. Egy örökkévalóságnak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!