Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem akartok 8 óra helyett...

Nem akartok 8 óra helyett inkább 6-ra járni? És aki akar arra miért néznek furán?🧐

Figyelt kérdés

Mivel igen szerény életmodot folytatok, kijövök a pénzből még így is. Itt már nyugdíj nem lesz, így ezt sem számolom

A 8 órás munkaidő meglehetősen megkeserítette az életem, pont beleestema csúcsidőbe így még a dugó is ráhúzott. A nap végére olyan fáradt voltam, hogy sportra nem bírtam menni.

Részmunkázom azóta tök kellemes, de mindeki furán néz, meg volt családban is aki beszólt hogy jaj te csak 6ot melózol maradj már.

Elég sok 6órás állast találni, más miért nem vált?

Gondolom csak a pénz miatt, de ez azt jelenti hogy nem tudnak gazdálkodni okosan, vagy pedig nekik többet ér az hogy eljárjanak pl. műkörmöshöz vagy étterembe vagy akármi ami nekik kell és ezért. De ha valaki nem költ csak tényleg arra ami szükséges, az kijön 6 napi bérből.

2022. szept. 22. 07:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ma Magyarországon egy 6 oras jövedelemből igen nehezen él még az átlag ember.

Külföldön élek, nekem heti 15 óra a munkaidőm, erre rajon néha túlóra, így is max 20 óra hetente. Nekem tökéletes, de ebből egyedül megelni nem lehetne itt sem,

2022. szept. 22. 07:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért marhára nem mindegy, milyen munkát végzel milyen fizetéssel, ezért mondhatják.
2022. szept. 22. 07:07
 3/12 anonim ***** válasza:
10%

6ora ? Én 24 et dolgozok. Aztán 48 óta pihennő.

Munkakerülő vagy!

2022. szept. 22. 07:13
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Munkakerülő, mondja az aki egész nap sorozatokat néz órabérben :D
2022. szept. 22. 07:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj a reszmunkaidos allasokkal hogy sokszor a teljes 8 órás melót akarják 6 vagy 4 órában megcsinaltatni. Persze biztos van kivétel meg ami nem teljesítményre megy. Azt látom az emberek -nagyon sok- azért dolgoznak annyit mert sok a hitel. Fenn kell tartani egy látszatot. Kertvarosi családi ház. Autó apucinak, anyucinak. Mindez horribilis kölcsönből. Lakas fúj, olcsóbb autó fúj. A gyereket egy utcával arrébb autóval kell vinni iskolába. Csakis márkás ruhák stb. Aztán ha ilyen életmód mellett valamelyik elveszti az állását akkor aztán tényleg nagy a baj. Én is egy olyan kivétel vagyok mint te Kérdező. Egyszer egy szomszédnak elmondtam, hogy, kijovunk a fizetesunkbol a férjemmel. Hát utána ne tudd meg milyen buta lett velem egy időre a szomszéd. Tanultam az esetből.
2022. szept. 22. 07:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is 6 órát dolgozok egy nap. Plusz kényelem, hogy távmunkában.

Többet keresek, mint az előző helyemen 8 órában.

Már nem mennék vissza 8 órába.

2022. szept. 22. 07:37
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

#5 :D

Azt csak éjjel lehet! 🤨

2022. szept. 22. 08:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 4-ben akarok dolgozni, de sajnos ez az embertelen társadalom szerint abból nem lehet megélni...
2022. szept. 22. 09:50
 9/12 anonim ***** válasza:
9%
Mert a társadalom és a munkáltatók is a 8 és 12 órás személyes jelenlétű munkarendre vannak berendezkedve. Most az, hogy pár ember olyan lusta/rossz egészségi állapotú, hogy nem bírja, még nem fogja megváltani a világot.
2022. szept. 22. 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Idegesítő ez a monoklis emoji, hagyd el légy oly kedves.
2022. szept. 22. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!