Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek is felelőtlenség...

Szerintetek is felelőtlenség olyan szakra járni, amit nem akartok vagy erőltettek?

Figyelt kérdés

Az én esetemben is, nem végzem el.

Meg csak évekig tartó szenvedés.

2018. ápr. 1. 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. ápr. 1. 07:41
 2/7 anonim válasza:
100%

Helyes. Ha Te hasztalannak érzed, felelős leszel az ott elpocsékolt idődért.

Hajrá!

2018. ápr. 1. 08:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Hât már kihúztam ott 2,5 évet, mert hagytam magam.
2018. ápr. 1. 08:50
 4/7 anonim válasza:
100%

Én anno két hét után már sejtettem, hogy kilépek. Talán az volt a hiba, nem tudhatjuk.

De ne csüggedj, az a 2.5 év is tanított valamire önmagadról.

Az ember mindig azt teszi, amire ott és akkor belső lehetősége van, tehát ezért nem érdemes a múlton bánkódni. Legalábbis szerintem.

2018. ápr. 1. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

nem is felelőtlenség, inkább töketlenség, befolyásolhatóság, jellemtelenség!

Abszolút nincs egyénisége egy ilyen embernek - ne vedd sértésnek kérdező! - ha nincsenek terveid, énképed, önismereted megette a fene!

Ne mások döntsenek a te életed felett, mert a végén nem másokat kell majd hibáztatni hanem csak egyedül önmagad! Hogy engedtél nekik! Legyen már tartásod ember!

Sajnos mindenki meghal egyszer "azok" is akik rád erőltették neked meg élnek kell még X évet a "mások" által generált hülyeségben!

2018. ápr. 1. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
2 és fél év után már inkább befejeznem.
2018. ápr. 1. 10:37
 7/7 Estádio de Felchút ***** válasza:

"Hât már kihúztam ott 2,5 évet"

Concorde-effektus.

2018. ápr. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!