Nem akartok 8 óra helyett inkább 6-ra járni? És aki akar arra miért néznek furán?🧐
Figyelt kérdés
Mivel igen szerény életmodot folytatok, kijövök a pénzből még így is. Itt már nyugdíj nem lesz, így ezt sem számolom
A 8 órás munkaidő meglehetősen megkeserítette az életem, pont beleestema csúcsidőbe így még a dugó is ráhúzott. A nap végére olyan fáradt voltam, hogy sportra nem bírtam menni.
Részmunkázom azóta tök kellemes, de mindeki furán néz, meg volt családban is aki beszólt hogy jaj te csak 6ot melózol maradj már.
Elég sok 6órás állast találni, más miért nem vált?
Gondolom csak a pénz miatt, de ez azt jelenti hogy nem tudnak gazdálkodni okosan, vagy pedig nekik többet ér az hogy eljárjanak pl. műkörmöshöz vagy étterembe vagy akármi ami nekik kell és ezért. De ha valaki nem költ csak tényleg arra ami szükséges, az kijön 6 napi bérből.
2022. szept. 22. 07:00
12/12 anonim válasza:
Én szívesebben 2/3/2-es beosztásban vagyok, tehát 2 nap szabad, három nap 12 óra, két nap szabad... Nekem ez jött be a legjobban. Végtelenül felkúr, ha véletlen beírnak ilyen 5-6 órás műszakokra, mert felkelek, elkészülök, bemegyek dolgozni, az már két óra. Lehúzom az ötórás műszakot, majd utazok haza egy órát. Három óra elment a napomnól a semmire, egy nyomorult ötórás műszakra. Akkor már inkább legyek benn 12 órát, annak van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!